Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5099
Назва: | Технологія виробництва масла вершкового та технічне переоснащення ПАТ «Пирятинський сирзавод» (цех із виробництва масла вершкового) |
Інші назви: | Технология производства масла сливочного и техническое переоснащение ОАО «Пирятинский сырзавод» (цех по производству масла сливочного) The technology of cream butter production and technical re-equipment of the Pyryatynsky cheese factory (butter cream production plant) |
Автори: | Машкова, Ганна Станіславівна Машкова, Анна Станиславовна Mashkova, Anna Stanislavovna |
Ключові слова: | молоко незбиране вершки технологія молоко цельное сливки технология milk whole cream technology |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій; наук. керівник Л. М. Кітченко |
Короткий огляд (реферат): | Метою дипломного проекту є вивчення технології виробництва масла та проект технічного переоснащення цеху з виробництва масла. В проекті проаналізовано стан молочної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі. Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність діяльності підприємства. Целью дипломного проекта является изучение технологии производства масла и проект технического перевооружения цеха по производству масла. В проекте проанализировано состояние молочной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади. Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды. Рассчитана экономическая эффективность деятельности предприятия. |
Опис: | The purpose of the diploma project is to study the technology of oil production and the project of technical re-equipment of the oil-workshop. The project analyzes the state of the dairy industry, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also selected equipment for efficient work of shops, defined production areas. The issues of occupational safety and security in emergencies have been addressed, attention has been paid to aspects of environmental protection. The economic efficiency of the enterprise activity is calculated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5099 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкова Г.С..pdf Restricted Access | 649,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.