Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5101
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Литвиненко, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Литвиненко, Александра Владимировна | - |
dc.contributor.author | Litvinenko, Aleksandra Vladimirovna | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-05T10:59:25Z | - |
dc.date.available | 2017-12-05T10:59:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5101 | - |
dc.description | In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described. | uk_UK |
dc.description.abstract | В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва варено-копчених ковбас та проектний розрахунок м’ясопереробного цеху в умовах м. Путивль | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства варено-копченых колбас и проектный расчет мясоперерабатывающего цеха в условиях м. Путивль | uk_UK |
dc.title.alternative | The technology of the production of boiled-smoked sausages and the design calculation of the meat processing workshop in the city of Putivl | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Литвиненко О.В. ПЗ.pdf Restricted Access | 2,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.