Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5105
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полякова, Юлія Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Полякова, Юлия Валерьевна | - |
dc.contributor.author | Polyakova, Julia Valerievna | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-05T11:58:21Z | - |
dc.date.available | 2017-12-05T11:58:21Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5105 | - |
dc.description | In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described. | uk_UK |
dc.description.abstract | В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва варених ковбас та проектний розрахунок ковбасного цеху в умовах м. Суми | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства вареных колбас и проектный расчет колбасного цеха в условиях г. Сумы | uk_UK |
dc.title.alternative | The technology of the production of cooked sausages and the design calculation of the sausage shop in the conditions of Sumy | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Полякова Ю.В. ПЗ.pdf Restricted Access | 2,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.