Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5263
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетров, Роман Викторович-
dc.contributor.authorПетров, Роман Вікторович-
dc.contributor.authorPetrov, Roman Viktorovich-
dc.date.accessioned2018-02-07T11:32:34Z-
dc.date.available2018-02-07T11:32:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПетров Р. В. Изучение устойчивости Aeromonas hydrophila к физическим и химическим факторам [Электронный ресурс] / Р. В. Петров // Научные труды ветеринарного научно-исследовательского института посвященные 115-летию ВНИИ. – Баку, 2016. – № 34. – С. 80-84.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5263-
dc.descriptionThe article presents data on the stability of the bacteria Aeromonas hydrophila to external physical and chemical factors, which are used for storage and cooking of carp, the affected aeromonosis. The use of heat treatment according to accepted technological methods, provides disinfection of fish aeromonads. Refrigeration aeromonads not affect viability at conventional processing conditions. Cooling (- 1 ° C) and freezing (-18 ° C) for 24 hours. The viability not pour culture Aeromonas hydrophila. Heating to 80 ° C for 2 min. and up to 100 ° C for 30 sec .; action of a 12% sodium chloride solution for 30 days by 3% solution of acetic acid for 24 h .; effect of microwave power of 480 W for 6 min. or 760 W for 4 min. ensure inactivation of Aeromonas hydrophila.uk_UK
dc.description.abstractВ данной статье приведены данные по устойчивости бактерий Aeromonas hydrophila к внешним физическим и химическим факторам, которые используют при хранении и кулинарной обработке карпа, поражённого аэромонозом. Применение термической обработки, согласно принятым технологическим приёмам, обеспечивает обеззараживание рыбопродуктов от аэромонад. Охлаждение и замораживание не влияет на жизнеспособность аэромонад при обычных технологических режимах. В даній статті наведені дані по стійкості бактерій Aeromonas hydrophila до зовнішніх фізичних і хімічних факторів, які використовують при зберіганні і кулінарній обробці коропа, ураженого Аеромоноз. Застосування термічної обробки, згідно прийнятого технологічного прийомам, забезпечує знезараження рибопродуктів від аеромонад. Охолодження і заморожування не впливає на життєздатність аеромонад при звичайних технологічних режимах.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectAeromonas hydrophilauk_UK
dc.subjectкарпuk_UK
dc.subjectбезопасностьuk_UK
dc.subjectAeromonas hydrophilauk_UK
dc.subjectкоропuk_UK
dc.subjectбезпекаuk_UK
dc.subjectAeromonas hydrophilauk_UK
dc.subjectcarpuk_UK
dc.subjectqualityuk_UK
dc.titleИзучение устойчивости Аeromonas hydrophila к физическим и химическим факторамuk_UK
dc.title.alternativeВивчення стійкості Аeromonas hydrophila до фізичних і хімічних факторівuk_UK
dc.title.alternativeStudy of stability Аeromonas hydrophila to physical and chemical factorsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf586,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.