Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5303
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОмельяненко, Тетяна Вячеславівна-
dc.contributor.authorОмельяненко, Татьяна Вячеславовна-
dc.contributor.authorOmelianenko, Tatiana Vicheslavovna-
dc.date.accessioned2018-02-13T09:48:13Z-
dc.date.available2018-02-13T09:48:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5303-
dc.descriptionThe aim of the diploma project is to study the effectiveness of the use of rosemary extract in the technology of meat-containing boiled-boned sausages with duck musk meat. The project analyzed the state of the meat industry, detailed technological schemes of production and calculation of raw materials. Worked out questions on labor protection and safety in emergency situations, paid attention to aspects of environmental protection. The economic efficiency of meat-containing boiled-sausage sausages with duck musk meat was calculated.uk_UK
dc.description.abstractМетою дипломного проекту є дослідження ефективності використання екстракту розмарину в технології м’ясо-містких варено-копчених ковбас із м’ясом качки мускусної. В проекті проаналізовано стан м’ясної промисловості, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини.Опрацьовані питання з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях, приділено увагу аспектам охорони навколишнього середовища.Розраховано економічну ефективність м’ясомістких варено-копчених ковбас із м’ясом качки мускусної. Целью дипломного проекта является исследование эффективности использования экстракта розмарина в технологии м'ясо-содержащих варено-капченых колбас с мясом утки мускусной. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья.Проработаны вопросы по охране труда и безопасности в чрезвычайных ситуациях, уделено внимание аспектам охраны окружающей среды.Рассчитана экономическая эффективность мясосодержащих варено-капченых колбас с мясом утки мускусной.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectекстракт розмаринуuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectм’ясо-містка варено-копчена ковбасаuk_UK
dc.subjectэкстракт розмаринаuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectмясо-содержащая варено-копченая колбасаuk_UK
dc.subjectrosemary extractuk_UK
dc.subjectmeat ducksuk_UK
dc.subjectmeat-containing boiled-smoked sausageuk_UK
dc.titleРозробка рецептури та технології виробництва м'ясо-місткої варено-копченої ковбаси з м’ясом водоплавної птиці із використанням екстракту розмаринуuk_UK
dc.title.alternativeРазработка рецептуры и технологии производства мясо-содержащая варено-копченой колбасы с мясом водоплавающей птицы с использованием экстракта розмаринаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of recipes and production technologies for meat-containing boiled-smoked sausages with waterfowl meat using rosemary extractuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОмельяненкоТ.В..pdf
  Restricted Access
1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.