Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМайковська, Ірина Михайлівна-
dc.contributor.authorМайковская, Ирина Михайловна-
dc.contributor.authorMaikovskaya, Irina Mikhailovna-
dc.date.accessioned2018-02-13T11:57:03Z-
dc.date.available2018-02-13T11:57:03Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5310-
dc.descriptionGiven the high biological value of serum proteins, it is advisable to use them as a protein basis in the development of products for therapeutic and prophylactic foods and special-purpose products. This will significantly increase the existing assortment range of high quality and inexpensive functional products, increase the profitability of production, reduce environmental pollution, increase the resources of high-quality food products. These products include albumin mass, which is a thermocoagulated whey protein. In connection with this, when developing and conducting research on this master's work, it was decided to substantiate the expediency of producing new types of albumin cheeses made from the retentate.uk_UK
dc.description.abstractЗ огляду на високу біологічну цінність сироваткових білків, доцільно використовувати їх як білкову основу при розробці продуктів для лікувально-профілактичного харчування та продуктів спеціального призначення. Це дозволить значно поповнити існуючий асортиментний ряд високоякісними і недорогими функціональними продуктами, підвищити рентабельність виробництва, зменшити забруднення довкілля, збільшити ресурси повноцінних продуктів харчування. До таких продуктів відноситься і альбумінова маса, що представляє собою термокоагульовані сироваткові білки. У звязку з цим при розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, нами було вирішено обґрунтувати доцільність виробництва нових видів альбумінових сирів виготовлених з ретентату. Учитывая высокую биологическую ценность сывороточных белков, целесообразно использовать их как белковую основу при разработке продуктов для лечебно-профилактического питания и продуктов специального назначения. Это позволит значительно пополнить существующий ассортиментный ряд высококачественными и недорогими функциональными продуктами, повысить рентабельность производства, уменьшить загрязнение окружающей среды, увеличить ресурсы полноценных продуктов питания. К таким продуктам относится и альбуминов масса, представляющая собой термокоагульовани сывороточные белки. В связи с этим при разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, нами было решено обосновать целесообразность производства новых видов альбуминовых сыров изготовленных из ретентат.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UK
dc.subjectсироваткові білкиuk_UK
dc.subjectнезамінні амінокислотиuk_UK
dc.subjectмолочная сывороткаuk_UK
dc.subjectсывороточные белкиuk_UK
dc.subjectнезаменимые аминокислотыuk_UK
dc.subjectwhey proteinuk_UK
dc.subjectwhey proteinsuk_UK
dc.subjectessential amino acidsuk_UK
dc.titleУдосконалення технології виробництва альбумінних сирівuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии производства альбуминный сыровuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of production technology of albumin cheesesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Майковська І. М. Диплом.pdf
  Restricted Access
3,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.