Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5315
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСонько, Катерина Володимирівна-
dc.contributor.authorСонько, Екатерина Владимировна-
dc.contributor.authorSonko, Kateryna Vladimirovna-
dc.date.accessioned2018-02-13T13:01:27Z-
dc.date.available2018-02-13T13:01:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5315-
dc.descriptionThe use of food enrichment is promising and expedient in obtaining enriched yoghurts with high content of biologically active substances. The use of serum proteins concentrate is very relevant in the context of the development of new types of special purpose products, because they are high in essential amino acids, which are an integral part of balanced nutrition. In this regard, when developing and conducting research on this master's work, solved the following issues: firstly, to substantiate the feasibility of production of new types of yoghurts; and secondly, to conduct a comprehensive study of quality indicators, to characterize the nutritional value and safety of developed yoghurts of serum proteins enriched with concentrate and the plant component.uk_UK
dc.description.abstractВикористання харчових збагачувачів є перспективним і доцільним в отриманні збагачених йогуртів з високим вмістом біологічно активних речовин. Використання концентрату сироваткових білків є вельми актуально на тлі розробки нових видів продуктів спеціального призначення, оскільки вони відрізняються високим вмістом незамінних амінокислот, які є невід’ємною складовою збалансованого харчування. У зв'язку з цим при розробці та виконанні досліджень даної магістерської роботи, було вирішено такі питання: по-перше, обґрунтувати доцільність виробництва нових видів йогуртів; по-друге, провести комплексне дослідження показників якості, охарактеризувати харчову цінність і безпеку розроблених йогуртів збагачених концентратом сироваткових білків і рослинним компонентом. Использование пищевых обогатителей является перспективным и целесообразным в получении обогащенных йогуртов с высоким содержанием биологически активных веществ. Использование концентрата сывороточных белков весьма актуально на фоне разработки новых видов продуктов специального назначения, поскольку они отличаются высоким содержанием незаменимых аминокислот, которые являются неотъемлемой составляющей сбалансированного питания. В связи с этим при разработке и выполнении исследований данной магистерской работы, были решены следующие вопросы: во-первых, обосновать целесообразность производства новых видов йогуртов; во-вторых, провести комплексное исследование показателей качества, охарактеризовать пищевую ценность и безопасность разработанных йогуртов обогащенных концентратом сывороточных белков и растительным компонентом.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectкисломолочний продуктuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectпробіотичний продуктuk_UK
dc.subjectкисломолочный продуктuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectпробиотический продуктuk_UK
dc.subjectfermented milk productuk_UK
dc.subjectyoghurtuk_UK
dc.subjectprobiotic productuk_UK
dc.titleВдосконалення технології йогурту, збагаченого білковими компонентамиuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии йогурта, обогащенного белковыми компонентамиuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of yogurt technology enriched with protein componentsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сонько К. В. Диплом.pdf
  Restricted Access
3,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.