Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5372
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШлик, Анастасія-
dc.contributor.authorШлык, Анастасия-
dc.contributor.authorShlyk, Anastasia-
dc.date.accessioned2018-02-19T12:57:58Z-
dc.date.available2018-02-19T12:57:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Д. В. Гриньоваuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5372-
dc.descriptionWe chose meat paste using parsnips instead of celery, since the chemical composition of parsnips is much more rich than celery and contains more food fibers. It is also rich in vitamins and macro elements. Thus, its introduction makes it possible to create a new product whose functional and technological properties are better than the analogue and give the new product the best organoleptic properties that affects demand among consumers. And also the economic efficiency of this product is pleasantly impressive.uk_UK
dc.description.abstractМи обрали м’ясний паштет з використанням пастернака замість селери, так як хімічний склад пастернака значно багатіший ніж селери і містить більшу кількість харчових волокон. Також він багатий вітамінами і макроелементами. Таким чином його внесення дає можливість створити новий продукт, функціонально-технологічні властивості якого кращі за аналог і надають новому продукту кращих органолептичних властивостей, що впливає на попит серед споживачів. А також економічна ефективність даного продукту приємно вражає. Мы выбрали мясной паштет с использованием пастернака вместо сельдерея, так как химический состав пастернака значительно богаче чем сельдерея и содержит большее количество пищевых волокон. Также он богат витаминами и макроэлементами. Таким образом его внесения дает возможность создать новый продукт, функционально-технологические свойства которого лучше аналог и предоставляют новому продукту лучших органолептических свойств, влияющим на спрос среди потребителей. А также экономическая эффективность данного продукта приятно удивляет.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectкомбіновані продуктиuk_UK
dc.subjectрослинна сировинаuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectкомбинированые продуктыuk_UK
dc.subjectрастительное сырьеuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectcombined productsuk_UK
dc.subjectvegetable raw materialsuk_UK
dc.titleВикористання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктівuk_UK
dc.title.alternativeИспользование растительного сырья в производстве комбинированных мясных продуктовuk_UK
dc.title.alternativeUse of plant material in the production of combined meat productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шлик А. О. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.