Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5388
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСміян, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorСмиян, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorSmiyan, Nataliya Volodumurivna-
dc.date.accessioned2018-02-20T13:06:56Z-
dc.date.available2018-02-20T13:06:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ф. В. Перцевойuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5388-
dc.descriptionThe aim of the work is to develop a high-availability semi-finished product technology in the form of a dry mixture for the production of jelly cream. The possibility of using carrageenan and gum tare in the composition of a semi-finished product for the production of jelly cream has been studied. The influence of various factors on the functional and technological properties of model systems based on carrageenan was studied. The recipe composition of semi-finished and dessert products with its use has been developed. A draft of technical specifications and a technological instruction for the proposed semi-finished products has been developed. The effectiveness of the decisions taken is confirmed by economic calculations.uk_UK
dc.description.abstractМетою роботи є розробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності у вигляді сухої суміші для виробництва желейного крему. Вивчена можливість використання каррагінану та каміді тари у складі напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного крему. Досліджено вплив різних факторів на функціонально-технологічні властивості модельних систем на основі карагенану. Розроблено рецептурний склад напівфабрикату та десертної продукції з його використанням. Розроблено проект технічних умов та технологічної інструкції на запропоновані напівфабрикати. Ефективність прийнятих рішень підтверджено економічними розрахунками. Целью работы является разработка технологии полуфабриката высокой степени готовности в виде сухой смеси для производства желейного крема. Изучена возможность использования каррагинана и камеди тары в составе полуфабриката высокой степени готовности для производства желейного крема. Исследовано влияние различных факторов на функционально-технологические свойства модельных систем на основе каррагинана. Разработан рецептурный состав полуфабриката и десертной продукции с его использованием. Разработан проект технических условий и технологической инструкции на предложенные полуфабрикаты. Эффективность принятых решений подтверждена экономическими расчетами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectдесертна продукціяuk_UK
dc.subjectгелеутворенняuk_UK
dc.subjectнапівфабрикатuk_UK
dc.subjectдесертная продукцияuk_UK
dc.subjectгелеобразованиеuk_UK
dc.subjectполуфабрикатuk_UK
dc.subjectdessert productsuk_UK
dc.subjectgellinguk_UK
dc.subjectsemi-finished productsuk_UK
dc.titleРозробка технології напівфабрикату високого ступеня готовності для виробництва желейного кремуuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии полуфабриката высокой степени готовности для производства желейного кремаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of high-availability semi-finished product technology for the production of jelly creamuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сміян Н. В. Диплом.pdf
  Restricted Access
3,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.