Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5431
Назва: Хімічний склад рослин
Інші назви: Химический состав растений
The chemical composition of plants
Автори: Гузь, О. І.
Денисенко, М. А.
Гузь, О. И.
Денисенко, М. А.
Guz, O.
Denіcenko, M.
Ключові слова: суха речовина
органічна речовина
мінеральні солі
сухое вещество
органическое вещество
минеральные соли
dry matter
organic matter
minerals
Дата публікації: 2017
Видавництво: СНАУ
Бібліографічний опис: Гузь О. І. Хімічний склад рослин [Електронний ресурс] / О. І. Гузь, М. А. Денисенко // Матеріали наук.-практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів, (Суми, 19-21 квітня 2017 р.). – Суми : СНАУ, 2017. – Т. 2. – С. 83.
Короткий огляд (реферат): Хімічний склад рослин досить різноманітний і ще не повністю вивчений. Рослина складається із сухої речовини та води, яка становить 75–96% маси живої рослини. При достиганні зернових культур вміст води в зерні та соломі зменшується до 12–15%. Зелена маса, коренеплоди, плоди огірків, помідорів мають високий вміст вологи (75–96%). Химический состав растений достаточно разнообразен и еще не полностью изучен. Растение состоит из сухого вещества и воды, составляет 75-96% массы живого растения. При созревании зерновых культур содержание воды в зерне и соломе уменьшается до 12-15%. Зеленая масса, корнеплоды, плоды огурцов, помидоров имеют высокое содержание влаги (75-96%).
Опис: The chemical composition of plants is very diverse and is not yet fully understood. The plant consists of solids and water, which is 75-96% of the mass of living plants. When ripening crops water content in the grain and straw is reduced to 12-15%. Green mass, roots, fruits, cucumbers, tomatoes have a high moisture content (75-96%).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5431
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХІМІЧНИЙ СКЛАД РОСЛИН.pdf76,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.