Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5555
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАвраменко, Н. О.-
dc.contributor.authorАвраменко, Н. А.-
dc.contributor.authorAvramenko, N. A.-
dc.date.accessioned2018-03-19T11:42:46Z-
dc.date.available2018-03-19T11:42:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАвраменко Н. О. Актуальні аспекти дослідження дикої фауни та м’яса диких тварин [Електронний ресурс] / Н. О. Авраменко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2016. - Вип. 11 (39). - С. 75-78.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5555-
dc.descriptionArticle describes results of the retrospective analysis of features of a spread and production of wild fauna of Europe and Ukraine and researches of meat of noble and spotty deer. In work the morphological and chemical composition of meat of red deer and spotty deer is in details described. The morphological structure of meat of red deer and spotty deer has many general regularities. However there is a number of specific features, which are connected with living conditions and a daily fodder ration. The number of bone in the meat red deer is 15,4±2,3 %, compared with spotty deer meat (16,8±1,4*). With the same probability of different deer meat for the content of connective tissue (2,3±0,4* compared with meat spotty deer - 2,5±0,7*).Number of fat in the meat of deer was located at 2,4±0,8, in contrast to the meat spotty deer - 2,6±0,3. The red deer meat protein level was 21,4±1,22 %, and spotty - 20,6±1,13 *. In the meat of deer fat level was within 3,17±1,11*, and spotty - 3,24±0,72***.uk_UK
dc.description.abstractСтаття описує результати ретроспективного аналізу особливостей розповсюдження й добування дикої фауни Європи і України і досліджень м’яса благородного і плямистого оленів. У роботі детально описано морфологічний та хімічний склад м'яса благородного та плямистого оленя. Морфологічний склад м'яса благородного та плямистого оленя має багато спільних закономірностей. Однак є ряд видових особливостей, які пов’язані з умовами існування та щоденним кормовим раціоном. Статья описывает результаты ретроспективного анализа особенностей распространения и добычи дикой фауны Европы и Украины и исследований мяса благородного и пятнистого оленей. В работе детально описан морфологический и химический состав мяса благородного и пятнистого оленей. Морфологический состав мяса благородного и пятнистого оленей имеет много общих закономерностей. Однако есть ряд видовых особенностей, которые связаны с условиями существования и ежедневным кормовым рационом.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectдика фаунаuk_UK
dc.subjectдикі твариниuk_UK
dc.subjectпоширенняuk_UK
dc.subjectдикая фаунаuk_UK
dc.subjectдикие животныеuk_UK
dc.subjectраспространениеuk_UK
dc.subjectwild faunauk_UK
dc.subjectwild animalsuk_UK
dc.subjectspreaduk_UK
dc.titleАктуальні аспекти дослідження дикої фауни та м’яса диких тваринuk_UK
dc.title.alternativeАктуальные аспекты исследования дикой фауны и мяса диких животныхuk_UK
dc.title.alternativeActual aspects of the study of wild fauna and wild animal meatuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20.pdf840,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.