Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5726
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.contributor.authorВієвський, Г. С.-
dc.contributor.authorФотін, О. В.-
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorВиевский, Г. С.-
dc.contributor.authorФотин, А. А.-
dc.contributor.authorFotina, T. I.-
dc.contributor.authorVievskiy, G. S.-
dc.contributor.authorFotin, O. V.-
dc.date.accessioned2018-05-22T11:04:23Z-
dc.date.available2018-05-22T11:04:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФотіна Т. І. Вплив технології утримання індиків на якість продукції [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, Г. С. Вієвський, О. В. Фотін // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 1 (40). – С. 81-85.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5726-
dc.descriptionThe article presents data of the impact of turkeys keeping technology on the quality of turkeys meat. The quality of the turkeys meat was determined by studying some organoleptic and physico-chemical parameters of meat, by anatomical dissection of carcasses, by the study of the chemical composition of meat and its biological value. It was proved that at the violation of the rules of placing turkeys, and unsatisfactory quality of the litter there are significant lesions of legs by pododermatytis, injuries of the wings and breast. At slaughter of this poultry a large number of poultry products are rejected or are implemented to selling as not category.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведені данні про вплив технології утримання індиків на якість м’яса. Якість м'яса індичат та індичок визначали шляхом вивчення органолептичних і деяких фізико-хімічних показників м'яса, проведення анатомічного розтину тушок, вивчення хімічного складу м’яса та його біологічної цінності. Доведено, що порушенні норм посадки індиків, незадовільній якості підстилки спостерігаються значні ураження лап пододерматитами, намінами на грудині, травмами на крилах. При забої такої птиці велика кількість продукції бракується або виходе у реалізацію, як не категорійна. В статье приведены данные о влиянии технологии содержания индеек на качество мяса. Качество мяса индюшат и индеек определяли путем изучения органолептических и некоторых физико-химических показателей мяса, проведения вскрытия тушек, изучение химического состава мяса и его биологической ценности. Доказано, что нарушении норм посадки индеек, неудовлетворительное качество подстилки наблюдаются значительные поражения лап пододерматит, Намина на грудине, травмами на крыльях. При забое такой птицы большое количество продукции бракуется или выходе в реализацию, как категориальная.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectіндикиuk_UK
dc.subjectякість м’ясаuk_UK
dc.subjectпододерматитuk_UK
dc.subjectиндейкиuk_UK
dc.subjectкачество мясаuk_UK
dc.subjectпододерматитuk_UK
dc.subjectturkeyuk_UK
dc.subjectmeat qualityuk_UK
dc.subjectpododermatytuk_UK
dc.titleВплив технології утримання індиків на якість продукціїuk_UK
dc.title.alternativeВлияние технологии содержание индеек на качество продукцииuk_UK
dc.title.alternativeImpact of the turkeys keeping technology on their product qualityuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf1,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.