Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5792
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДмитриков, В. П.-
dc.contributor.authorСемірненко, Ю. І.-
dc.contributor.authorДмитриков, В. П.-
dc.contributor.authorСемирненко, Ю. И.-
dc.contributor.authorDmitrikov, V. P.-
dc.contributor.authorSemirnenko, Y. I.-
dc.date.accessioned2018-06-05T12:34:13Z-
dc.date.available2018-06-05T12:34:13Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДмитриков В. П. Модифікована технологічна лінія екструдованих продуктів для переробки аграрної сировини [Електронний ресурс] / В. П. Дмитриков, Ю. І. Семірненко // Вісник Сумського національного аграрного університету. - Сер. «Механізація та автоматизація виробничих процесів» / Сумський національний аграрний ун-т. - Суми : СНАУ, 2016. - Вип. 10/1 (29). - С.103-106.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5792-
dc.descriptionThe problems that have emerged in the field of grain extrudate production have been noted. The structure and layout of flexible technological lines for the processing of agrarian raw materials are considered. The factors of influence on extrusion processes of processing of products of plant growing are analyzed. A modified production line for the production of extruded breads with possibilities of production of mixed fodders of various purposes was proposed.uk_UK
dc.description.abstractЗазначено проблеми, що склалися в сфері виробництва зернових екструдатів. Наведено будову і компоновку гнучких технологічних ліній з переробки аграрної сировини. Проаналізовано фактори впливу на екструзій ні процеси переробки продукції рослинництва. Запропоновано модифіковану технологічну лінію виробництва екструдованих хлібців з можливостями виробництва комбікормів різного призначення. Отмечены проблемы, которые сложились в сфере производства зерновых экструдатов. Рассмотрено строение и компоновка гибких технологических линий по переработке аграрного сырья. Проанализированы факторы влияния на экструзионные процессы переработки продукции растениеводства. Предложена модифицированная технологическая линия производства экструдированных хлебцев с возможностями производства комбикормов разного назначения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectаграрна сировинаuk_UK
dc.subjectекструзіяuk_UK
dc.subjectзернові хлібціuk_UK
dc.subjectаграрное сырьеuk_UK
dc.subjectзерновые хлебцыuk_UK
dc.subjectкомбикормuk_UK
dc.subjectagrarian raw materialuk_UK
dc.subjectcorn snacksuk_UK
dc.subjectmixed fodderuk_UK
dc.titleМодифікована технологічна лінія екструдованих продуктів для переробки аграрної сировиниuk_UK
dc.title.alternativeМодифицированная технологическая линия экструдированных продуктов для переработки аграрного сырьяuk_UK
dc.title.alternativeModified line technology extruded products processing of agricultural raw materialsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дмитриков В. П. Модифікована технологічна лінія.pdf12,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.