Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5837
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петленко, Аліна Андріївна | - |
dc.contributor.author | Петленко, Алина Андреевна | - |
dc.contributor.author | Petlenko, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T11:46:41Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T11:46:41Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5837 | - |
dc.description | Providing the population of Ukraine with high-quality food products, expanding their range and reducing food dependence on imports is a problem that has become increasingly urgent in recent years. Therefore, ensuring the growth of milk production and dairy products, improving their quality and reducing their costs is an important task. | uk_UK |
dc.description.abstract | Забезпечення населення України високоякісними продуктами харчування, розширення їх асортименту та зниження продовольчої залежності від імпорту – проблема, яка в останні роки набуває все більшої актуальності. Тому забезпечення зростання обсягів виробництва молока і молочних продуктів, покращення їх якості та зниження собівартості є важливими завданнями. Обеспечение населения Украины высококачественными продуктами питания, расширение их ассортимента и снижения продовольственной зависимости от импорта - проблема, которая в последние годы приобретает все большую актуальность. Поэтому обеспечение роста объемов производства молока и молочных продуктов, улучшение их качества и снижения себестоимости являются важными задачами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | масло | uk_UK |
dc.subject | спред | uk_UK |
dc.subject | емульгатор | uk_UK |
dc.subject | масло | uk_UK |
dc.subject | спред | uk_UK |
dc.subject | эмульгатор | uk_UK |
dc.subject | butter | uk_UK |
dc.subject | spread | uk_UK |
dc.subject | emulsifier | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва вершкового масла та технічне переоснащення ПП «Білоцерківська агропромислова група» (цех із виробництва масла) | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства сливочного масла и техническое переоснащение ЧП "Белоцерковская агропромышленная группа" (цех по производству масла) | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of production of butter and technical re-equipment of PE "Bilotserkivska agroindustrial group" (a shop for production of processed butter) | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ДИПЛОМ ПЕТЛЕНКО.pdf Restricted Access | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.