Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5842
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗелена, Т. В.-
dc.contributor.authorЗелёная, Т. В.-
dc.contributor.authorZelena, T. V.-
dc.date.accessioned2018-06-19T11:22:14Z-
dc.date.available2018-06-19T11:22:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Л. З. Шильманuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5842-
dc.descriptionOrganoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried-type chips from organic pears has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш. Разработан проект технологической документации на новое блюдо.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectморозивоuk_UK
dc.subjectорганічні грушіuk_UK
dc.subjectчіпсиuk_UK
dc.subjectмороженоеuk_UK
dc.subjectорганические грушиuk_UK
dc.subjectчипсыuk_UK
dc.subjectice creamuk_UK
dc.subjectorganic pearsuk_UK
dc.subjectchipsuk_UK
dc.titleУдосконалення технології морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш та проектування технологічного процесу в кафе на 70 місць із розрахунком складської групи приміщеньuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш и проектирование технологического процесса e кафе на 70 мест из расчета складской группы помещенийuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of ice cream technology with the use of semi-finished dried type of chips from organic pears and the technological process design e cafe for 70 seats with the calculation of the warehouse spaceuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зелена Т..pdf
  Restricted Access
2,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.