Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5842
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зелена, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Зелёная, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Zelena, T. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-19T11:22:14Z | - |
dc.date.available | 2018-06-19T11:22:14Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. З. Шильман | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5842 | - |
dc.description | Organoleptic, physico-chemical researches of raw materials, semi-finished products and finished products are carried out. The formulation and technological scheme of ice cream production using the semi-finished dried-type chips from organic pears has been developed. A draft technological documentation for new equipment has been developed. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведено органолептичні, фізико-хімічні дослідження сировини, напівфабрикату та готової продукції. Розроблено рецептуру та технологічну схему виробництва морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш. Розроблено проект технологічної документації на нову страву. Проведено органолептические, физико-химические исследования сырья, полуфабриката и готовой продукции. Разработана рецептура и технологическая схема производства мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш. Разработан проект технологической документации на новое блюдо. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | СНАУ | uk_UK |
dc.subject | морозиво | uk_UK |
dc.subject | органічні груші | uk_UK |
dc.subject | чіпси | uk_UK |
dc.subject | мороженое | uk_UK |
dc.subject | органические груши | uk_UK |
dc.subject | чипсы | uk_UK |
dc.subject | ice cream | uk_UK |
dc.subject | organic pears | uk_UK |
dc.subject | chips | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології морозива з використанням напівфабрикату сушеного типу чіпсів з органічних груш та проектування технологічного процесу в кафе на 70 місць із розрахунком складської групи приміщень | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии мороженого с использованием полуфабриката сушеного типа чипсов из органических груш и проектирование технологического процесса e кафе на 70 мест из расчета складской группы помещений | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of ice cream technology with the use of semi-finished dried type of chips from organic pears and the technological process design e cafe for 70 seats with the calculation of the warehouse space | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зелена Т..pdf Restricted Access | 2,53 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.