Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2018-08-15T11:16:35Z-
dc.date.available2018-08-15T11:16:35Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Інноваційні в технології виробництва йогуртів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Inżynieria i technologia. Badania podstawowe i stosowane : wyzwania i wyniki, (30-31 травня 2017 р.). – Gdańsk, 2017. – C. 47-51.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6071-
dc.descriptionThus, analyzing the published data, we can conclude that there are many innovative approaches to the production of yogurt and focuses on optimizing the formulation based product creation functionality. To this end, yogurt enriched with various kinds of fillers and additives that improve the nutritional and biological value.uk_UK
dc.description.abstractОтже, аналізуючи літературні дані, можемо зробити висновок, що існує безліч інноваційних підходів до виробництва йогуртів і особлива увага приділяється оптимізації рецептури з урахуванням створення продукту функціонального призначення. З цією метою йогурти збагачуються різними видами наповнювачів і добавок, що підвищують харчову та біологічну цінність. Итак, анализируя литературные данные, можем сделать вывод, что существует множество инновационных подходов к производству йогуртов и особое внимание уделяется оптимизации рецептуры с учетом создания продукта функционального назначения. С этой целью йогурты обогащаются различными видами наполнителей и добавок, повышающих пищевую и биологическую ценность.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectфункциональные продуктыuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectfunctional foodsuk_UK
dc.subjectyogurtuk_UK
dc.subjectformulationuk_UK
dc.titleІнноваційні в технології виробництва йогуртівuk_UK
dc.title.alternativeИнновационные в технологии производства йогуртовuk_UK
dc.title.alternativeInnovative technologies in the production of yogurtuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.(Польша3).pdf175,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.