Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6076
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Анатолий Егорович-
dc.contributor.authorДенисенко, Анатолій Єгорович-
dc.contributor.authorDenysenko, Anatolii Yegorovich-
dc.date.accessioned2018-08-15T11:45:40Z-
dc.date.available2018-08-15T11:45:40Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationДенисенко А. Е. Органическое пчеловодство и проблемы стандартизации пчелопродукции [Электронный ресурс] / А. Е. Денисенко //Актуальные проблемы развития сельского хозяйства в Республике Армения : научный сборник. – Сер. "Ветеринария и зоотехния"/ Национальный аграрный университет Армении. – Ереван : НАУА, 2017. – Вып. 10. – С. 50-56.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6076-
dc.descriptionThe theoretical and practical aspects of the apiary orientation for organic production in the conditions of economy globalization and the growing level of competition have been researched. The analysis of world and national requirements of safety and quality of bee products has been fulfilled. The importance of the introduction of beekeeping product quality examination system which will help both effective environmental monitoring and increase of bee products competitiveness has been substantiated.uk_UK
dc.description.abstractУ статті досліджено теоретичні та практичні аспекти орієнтації пасік на виробництво органічної продукції в умовах глобалізації економіки та зростаючого рівня конкуренції. Здійснено аналіз світових та національних вимог з безпечності та якості продукції бджільництва. Обґрунтовано важливість запровадження системної перевірки якості бджолопродукції, що сприятиме як ефективному моніторингу довкілля, так і підвищенню конкурентоспроможності продукції бджільництва. В статье исследованы теоретические и практические аспекты ориентации пасек на производство органической продукции в условиях глобализации экономики и растущего уровня конкуренции. Проведен анализ мировых и национальных требований по безопасности и качеству продукции пчеловодства. Обоснована важность введения системной проверки качества продукции пчеловодства, что будет способствовать как эффективному мониторингу окружающей среды, так и повышению конкурентоспособности пасек.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНациональный аграрный университет Арменииuk_UK
dc.subjectорганічна пасікаuk_UK
dc.subjectорганічна продукція бджільництваuk_UK
dc.subjectсертифікаціяuk_UK
dc.subjectорганическая пасекаuk_UK
dc.subjectорганическая продукция пчеловодстваuk_UK
dc.subjectсертификацияuk_UK
dc.subjectorganic apiaryuk_UK
dc.subjectbeekeeping organic productsuk_UK
dc.subjectcertificationuk_UK
dc.titleОрганическое пчеловодство и проблемы стандартизации пчелопродукцииuk_UK
dc.title.alternativeОрганічне бджільництво та проблеми стандартизації бджолопродукціїuk_UK
dc.title.alternativeOrganic beekeeping and the problems of bee production standardizationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.