Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГриньова, Д. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorГринёва, Д. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorHrynova, D. V.-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.date.accessioned2018-08-15T11:58:59Z-
dc.date.available2018-08-15T11:58:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГриньова Д. В. Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова, Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. – Мелітополь : ТДАТУ, 2018. – Вип. 18, Том. 1. – С. 269-273.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6078-
dc.descriptionVitamin E is a natural antioxidant and helps to increase the date of expiry of food. Changing the meat of chicken for quail meat in the pate gives an opportunity to enrich the product with vitamin E, improve the functional and technological properties of minced systems, increase the nutritional value of the product. The quail meat gives antioxidant properties to the pate and extends the date of expiry to five days.uk_UK
dc.description.abstractВітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє подовженню термінів зберігання продуктів харчування. Заміна м’яса курки на м’ясо перепела у паштеті дає можливість збагатити продукт вітаміном Е, покращити функціонально-технологічні властивості фаршевих систем, підвищити харчову цінність продукту. М’ясо перепела надає паштету антиоксидантних властивостей та подовжує його термін зберігання до п’яти діб. Витамин Е является природным антиоксидантом и способствует увеличению сроков хранения продуктов питания. Замена мяса курицы на мясо перепела в паштете дает возможность обогатить продукт витамином Е, улучшить функционально-технологические свойства фаршевых систем, повысить пищевую ценность продукта. Мясо перепела придает паштету антиоксидантные свойства и продлевает срок хранения до пяти суток.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТДАТУuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectудосконаленняuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectусовершенствованиеuk_UK
dc.subjectрецептураuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectupdatinguk_UK
dc.subjectcompositionuk_UK
dc.titleПаштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостямиuk_UK
dc.title.alternativeПаштет с мясом перепела с антиоксидантными свойствамиuk_UK
dc.title.alternativePate with quail meat with antioxidant propertiesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГриньоваД.В.(2).pdf319,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.