Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6124
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасяненко, О. І.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorБезрук, Р. В.-
dc.contributor.authorГніденко, Т. Ю.-
dc.contributor.authorКасьяненко, О. И.-
dc.contributor.authorГладченко, С. М.-
dc.contributor.authorБезрук, Р. В.-
dc.contributor.authorГниденко, Т. Ю.-
dc.contributor.authorKasjanenko, O. I.-
dc.contributor.authorGladchenko, S. M.-
dc.contributor.authorBezruk, R. V.-
dc.contributor.authorGnidenko, T. J.-
dc.date.accessioned2018-08-20T12:40:46Z-
dc.date.available2018-08-20T12:40:46Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationРетроспективний аналіз частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, С. М. Гладченко, Р. В. Безрук, Т. Ю. Гниденко // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : збірник наукових праць ХДЗВА. – Сер. «Ветеринарні науки». – Харків, 2017. – Вип. 35, Т. 1, Ч. 2. – С. 59-61.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6124-
dc.descriptionThe article are devoted to development of control system of campylobacteriosis of poultry. It is set on the basis of theoretical and experimental ground, that the system includes the control stages. Оne of the stages is necessary to conduct of systematic control of products of the poultry farming to the conditions for slaughters to contamination of Campylobacter spp. Material of the publication presents retrospective analysis of the frequency isolation Campylobacter spp. from poultry products at different stages of technological processing poultry carcasses in slaughters.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено експериментальне розв’язання й теоретичне узагальнення наукової проблеми контролю кампілобактеріозу птицы на основі ретроспективний аналізу частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництва на різних технологічних етапах переробки тушок птиці в умовах забійних цехів. В статье приведены экспериментальное решение и теоретическое обобщение научной проблемы контроля кампилобактериоза птицы на основе ретроспективный анализа частоты выделения Сampylobacter spp. по продукции птицеводства на различных технологических этапах переработки тушек птицы в условиях убойных цехов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДЗВАuk_UK
dc.subjectмікроорганізмиuk_UK
dc.subjectпродукція птахівництваuk_UK
dc.subjectізоляціяuk_UK
dc.subjectмикроорганизмыuk_UK
dc.subjectпродукция птицеводстваuk_UK
dc.subjectизоляцияuk_UK
dc.subjectmicroorganismsuk_UK
dc.subjectpoultry productsuk_UK
dc.subjectinsulationuk_UK
dc.titleРетроспективний аналіз частоти виділення Сampylobacter spp. із продукції птахівництваuk_UK
dc.title.alternativeРетроспективный анализ частоты выделения Сampylobacter spp. С продукции птицеводстваuk_UK
dc.title.alternativeRetrospective analysis of the frequency isolation Саmpylobacter spp. from poultry productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Касяненко О.І (2).pdf1,01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.