Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6185
Назва: | М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» |
Інші назви: | Мясосодержащие полуфабрикаты рубленые «Сумские» Meat-containing semi-finished mixed prodact "Sumy" |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Тищенко, Василь Іванович Шалда, Іван Сергійович Назаренко, Юлія Володимирівна Цигура, Вікторія Вікторівна Уханова, Ірина Миколаївна Божко, Наталья Владимировна Тищенко, Василий Иванович Шалда, Иван Сергеевич Назаренко, Юлия Владимировна Цигура, Виктория Викторовна Уханова, Ирина Николаевна Bozhko, Natalia Vladimirovna Tishchenko, Vasily Ivanovich Shalda, Ivan Sergeevich Nazarenko, Yuliya Vladimirovna Tsyhura, Viktoriya Victorovna Ukhanova, Iryna Mykolaivna |
Ключові слова: | м'ясо качки м'ясо-вмісні напівфабрикати харчова цінність мясо утки мясо-содержащие полуфабрикаты пищевая ценность duck meat meat-containing semi-finished products nutritional value |
Дата публікації: | 25-лис-2016 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські»[Електронний ресурс] : пат. 111881 UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. І.Тищенко, І. С. Шалда [та ін.] ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 05072, заявл. 10.05.2016, опубл. 25.11.2016 р., Бюл. № 22. |
Короткий огляд (реферат): | У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясні січені напівфабрикати - котлети, що містять охолоджене м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, яйця курячі, перець чорний мелений, сіль кухонну, які відрізняються тим, що як м’ясна сировина використовується м'ясо індика механічного обвалювання, м’ясо качки, шкіра індича та додатково містять гідратовану клітковини вівсяних висівок.В патенте на полезную модель приводятся данные о мясосодержащей вареной колбасе, которая содержиит мясо утки, мясо индейки механической обвалки, печень говяжью или свиную, сердце говяжье или свиное, шпик боковой, крахмал, перец черный молотый, орех мускатный, кориандр молотый, соль поваренную, нитрит натрия. |
Опис: | In the patent for a useful model, data is provided on the meat-containing meat semi-finished products - chopped chicken meat, fresh chives, chicken eggs, ground black pepper, salt of the kitchen, characterized by the fact that meat is used as meat raw material for mechanical collapse, meat duck, turkey skin and additionally contain hydrated fiber oat bran. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6185 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Котлети_Сумські.pdf | 163,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.