Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6188
Назва: | М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної |
Інші назви: | Мясосодержащие сардельки с мясом утки мускусной Meat-containing sausages with Muskovy duck meat |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталья Владимировна Пасичный, Василий Николаевич Тищенко, Василий Иванович Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaiovich Tishchenko, Vasily Ivanovich |
Ключові слова: | м'ясо качки мускусної м'ясо-вмісні сардельки харчова цінність мясо утки мускусной мясо-содержащие сардельки пищевая ценность muskovy duck meat meat-containing sausages biological value |
Дата публікації: | 26-бер-2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної [Електронний ресурс] : пат. 124221 UA A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 10831, заявл. 06.11.2017, опубл. 26.03.2018 р., Бюл. № 6. |
Короткий огляд (реферат): | У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-місткі сардельки з м’ясом качки мускусної, які містять яловичину 1 сорту, шпик боковий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор, перець чорний мелений, коріандр мелений, часник свіжий, білковий стабілізатор із свинячої шкурки та молоко сухе, соєвий ізолят, препарат розчинної клітковини ХВ Fiber. В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-содержащих сардельках с мясом утки мускусной, содержащие говядину 1 сорта, шпик боковой, соль поваренную, нитрит натрия, сахар, перец черный молотый, кориандр молотый, чеснок свежий, белковый стабилизатор из свиной шкурки и молоко сухое, соевый изолят, препарат растворимой клетчатки ХВ Fiber. |
Опис: | The patent for a useful model provides data on meat- containing sausages with muskovy duck meat containing grade 1 beef, pork fet, salt, sodium nitrite, sugar, black pepper, ground coriander, fresh garlic, protein stabilizer from pork skins and milk powder, soy isolate, soluble fiber preparation Fiber. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6188 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М’ясомісткі сардельки з м’ясом качки мускусної.pdf | 160,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.