Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6189
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaiovich | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-07T10:16:41Z | - |
dc.date.available | 2018-11-07T10:16:41Z | - |
dc.date.issued | 2018-03-26 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної [Електронний ресурс] : пат. 124222 UA A23L 13/50../ Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко ; заявник і патентовласник Сумський нац. аграрн. ун-т. - № 10844, заявл. 06.11.2017, опубл. 26.03.2018 р., Бюл. № 6. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/6189 | - |
dc.description | In the patent for a useful model data is provided on the meat-brisket of boiled-smoked sausage, which contains musk duck meat, pork heart, lateral spinach, soy isolate, proteins from pig skins, Aprored (albumin of blood serum). | uk_UK |
dc.description.abstract | У патенті на корисну модель наводяться дані про м'ясо-містку варено-копчену ковбасу, яка містить м'ясо качки мускусної, серце свиняче, шпик боковий, соєвий ізолят, білковий стабілізатор із свинячої шкурки, Апроред (альбумін сироватки крові). В патенте на полезную модель приводятся данные о мясе-мостике варено-копченую колбасу, которая содержит мясо утки мускусной, сердце свиное, шпик боковой, соевый изолят, белковый стабилизатор из свиной шкурки, Апроред (альбумин сыворотки крови). | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки мускусної | uk_UK |
dc.subject | м'ясовмісна варено-копчена ковбаса | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність | uk_UK |
dc.subject | мясо утки мускусной | uk_UK |
dc.subject | мясосодержащая варено-копченая колбаса | uk_UK |
dc.subject | пищевая ценность | uk_UK |
dc.subject | muskovy duck meat | uk_UK |
dc.subject | meat-containing smoked sausages | uk_UK |
dc.subject | biological value | uk_UK |
dc.title | М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної | uk_UK |
dc.title.alternative | Мясосодержащая варено-копченая колбаса с мясом утки мускусной | uk_UK |
dc.title.alternative | Meat-containing smoked sausages with Muskovy duck meat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М'ясовмісна варено-копчена ковбаса з м'ясом качки мускусної.pdf | 156,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.