Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/6235
Назва: Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta
Інші назви: Оптимизация рецептуры фаршевых изделий на основе моллюсков рода Anodonta
Optimization of the receptor of furniture products under Anodonta's molluscs
Автори: Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Головко, Н. П.
Головко, Т. Н.
Гелих, А. А.
Golovko, M.
Golovko, T.
Helikh, A.
Ключові слова: термін зберігання
прісноводний молюск
срок хранения
пресноводный моллюск
shelf life
freshwater mossels
Дата публікації: 2018
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Головко М. П. Оптимізація рецептури фаршевих виробів на основі молюсків роду Anodonta [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 84-та Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2018. – С. 354.
Короткий огляд (реферат): Одним з найбільш важливих факторів, які впливають на якість продуктів є здатність зберігати якісні характеристики під час всього терміну зберігання. Враховуючи, що заморожені напівфабрикати є виробами з тривалим терміном зберігання, необхідно було встановити комплекс можливих змін в процесі зберігання, а також дослідження харчової та біологічної цінності. Для проведення експерименту були виготовлені зразки напівфабрикатів по розробленій технологічній схемі (у попередніх дослідженнях). Одним из наиболее важных факторов, влияющих на качество продуктов является способность сохранять качественные характеристики во время всего срока хранения. Учитывая, что замороженные полуфабрикаты являются изделиями с длительным сроком хранения, необходимо было установить комплекс возможных изменений в процессе хранения, а также исследования пищевой и биологической ценности. Для проведения эксперимента были изготовлены образцы полуфабрикатов по разработанной технологической схеме (в предыдущих исследованиях).
Опис: One of the most important factors affecting the quality of products is the ability to maintain quality characteristics throughout the shelf life. Considering that frozen semi-finished products are products with a long shelf life, it was necessary to establish a set of possible changes in the process of storage, as well as research on food and biological value. For the experiment samples of semi-finished products were made according to the developed technological scheme (in previous studies).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6235
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Оптимізація рецептури фаршевих виробів.pdf417,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.