Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/627
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазій, А. А.-
dc.contributor.authorЛівощенко, Є. М.-
dc.contributor.authorПередера, О. С.-
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазий, А. А.-
dc.contributor.authorЛивощенко, Е. М.-
dc.contributor.authorПередера, А. С.-
dc.contributor.authorKambur, M. D.-
dc.contributor.authorZamaziy, A. A.-
dc.contributor.authorLivoschenko, E. M.-
dc.contributor.authorPerederа, A. S.-
dc.date.accessioned2012-11-08T12:29:17Z-
dc.date.available2012-11-08T12:29:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКамбур М. Д. Жирнокислотний склад загальних ліпідів молозива та молока корів [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, А. А. Замазій, Є. М. Лівощенко, О. С. Передера // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 7(31). – С. 27-29.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/627-
dc.descriptionResults of studies of fatty acid composition of milk and colostrum of cows show their differences in the aforementioned secrets breast cows. Established that the colostrum of cows is the largest content of fatty acids as myristic (15, 50 ± 0,74%). Fatty acid composition of milk cows represented mainly by the following acids: palmitic, myristic, stearic and oleic. Their content in milk is more than 84% of all fatty acids.ru_RU
dc.description.abstractРезультати досліджень жирнокислотного складу молока та молозива корів свідчать про їх відмінності у складі вищезазначених секретів молочної залози корів. Встановлено, що в молозиві корів найбільшим є вміст таких жирних кислот, як міристинова (15,50±0,74 %). Жирнокислотний склад молока корів представлений в основному такими кислотами: пальмітиновою, міристиновою, стеариновою та олеїновою. Їх вміст у молоці становить більше 84 % усіх жирних кислот. Результаты исследований жирнокислотного состава молока и молозива коров свидетельствуют о различиях в составе вышеупомянутых секретов молочной железы коров. Установлено, что в молозиве коров самым высоким является содержание таких жирных кислот, как миристиновая (15,50 ± 0,74%). Жирнокислотный состав молока коров представлен в основном такими кислотами: пальмитиновой, миристиновой, стеариновой и олеиновой. Их содержание в молоке составляет более 84% всех жирных кислот.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectбіосинтезru_RU
dc.subjectмолочний жирru_RU
dc.subjectгодівля тваринru_RU
dc.subjectбиосинтезru_RU
dc.subjectмолочный жирru_RU
dc.subjectкормление животныхru_RU
dc.titleЖирнокислотний склад загальних ліпідів молозива та молока корівru_RU
dc.title.alternativeЖирнокислотный состав общих липидов молозива и молока коровru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
07.pdf262,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.