Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorСацький, Микола Миколайович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorСацкий, Николай Николаевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorSatskiy, Mikola Mikolaevich-
dc.date.accessioned2019-03-06T09:30:20Z-
dc.date.available2019-03-06T09:30:20Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРозробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. М. Сацький // Продовольчі ресурси. – 2018. – № 11. – С. 13-20.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6343-
dc.descriptionThe aim of the research was to substantiate and develop new meat-containing products, namely meat loaf, using meat of various types of poultry. As a result, the possibility of combining poultry meat and low-value poultry meat of the turkey`s mechanically separated meat the with traditional types of meat and plant raw materials is confirmed to ensure the high nutritional value of meat-containing products.uk_UK
dc.description.abstractМетою досліджень було обґрунтування і розробка нових м’ясомістких виробів, а саме запечених хлібів, із використанням м’яса різних видів сільськогосподарської птиці. В результаті проведених досліджень підтверджується можливість комбінування м’яса водоплавної птиці та малоцінного м’яса птиці механічного обвалювання індичого із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для забезпечення високої харчової цінності м'ясо-містких виробів. Целью исследований было обоснование и разработка новых мясо-содержащих изделий, а именно запеченных хлебов, с использованием мяса различных видов сельскохозяйственной птицы. В результате проведенных исследований подтверждается возможность комбинирования мяса водоплавающей птицы и малоценного мяса птицы механической обвалки индюшиного с традиционными видами мясной и растительного сырья для обеспечения высокой пищевой ценности мясо-содержащих изделий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectводоплавна птицяuk_UK
dc.subjectм'ясо птиці механічного обвалюванняuk_UK
dc.subjectм’ясомісткі хлібиuk_UK
dc.subjectводоплавающая птицаuk_UK
dc.subjectмясо птицы механической обвалкиuk_UK
dc.subjectмясосодержащие хлебаuk_UK
dc.subjectwaterfowluk_UK
dc.subjectpoultry meatuk_UK
dc.subjectmechanical collapseuk_UK
dc.titleРозробка м'ясо-містких запечених виробів з м’яса птиціuk_UK
dc.title.alternativeРазработка мясосодержащих запеченных изделий с мясом птицыuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of meat-containing products from waterfowl meatuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf763,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.