Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Сацький, Микола Миколайович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Сацкий, Николай Николаевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Satskiy, Mikola Mikolaevich | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-06T09:30:20Z | - |
dc.date.available | 2019-03-06T09:30:20Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Розробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. І. Тищенко, В. М. Пасічний, М. М. Сацький // Продовольчі ресурси. – 2018. – № 11. – С. 13-20. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6343 | - |
dc.description | The aim of the research was to substantiate and develop new meat-containing products, namely meat loaf, using meat of various types of poultry. As a result, the possibility of combining poultry meat and low-value poultry meat of the turkey`s mechanically separated meat the with traditional types of meat and plant raw materials is confirmed to ensure the high nutritional value of meat-containing products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Метою досліджень було обґрунтування і розробка нових м’ясомістких виробів, а саме запечених хлібів, із використанням м’яса різних видів сільськогосподарської птиці. В результаті проведених досліджень підтверджується можливість комбінування м’яса водоплавної птиці та малоцінного м’яса птиці механічного обвалювання індичого із традиційними видами м'ясної і рослинної сировини для забезпечення високої харчової цінності м'ясо-містких виробів. Целью исследований было обоснование и разработка новых мясо-содержащих изделий, а именно запеченных хлебов, с использованием мяса различных видов сельскохозяйственной птицы. В результате проведенных исследований подтверждается возможность комбинирования мяса водоплавающей птицы и малоценного мяса птицы механической обвалки индюшиного с традиционными видами мясной и растительного сырья для обеспечения высокой пищевой ценности мясо-содержащих изделий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | водоплавна птиця | uk_UK |
dc.subject | м'ясо птиці механічного обвалювання | uk_UK |
dc.subject | м’ясомісткі хліби | uk_UK |
dc.subject | водоплавающая птица | uk_UK |
dc.subject | мясо птицы механической обвалки | uk_UK |
dc.subject | мясосодержащие хлеба | uk_UK |
dc.subject | waterfowl | uk_UK |
dc.subject | poultry meat | uk_UK |
dc.subject | mechanical collapse | uk_UK |
dc.title | Розробка м'ясо-містких запечених виробів з м’яса птиці | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка мясосодержащих запеченных изделий с мясом птицы | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of meat-containing products from waterfowl meat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 763,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.