Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6355
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабіч, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorБардаш, Д. О.-
dc.contributor.authorЛевченко, І. В.-
dc.contributor.authorБабич, Ю. Ю.-
dc.contributor.authorБардаш, Д. А.-
dc.contributor.authorЛевченко, И. В.-
dc.contributor.authorBabich, Yu. Yu.-
dc.contributor.authorBardash, D. A.-
dc.contributor.authorLevchenko, I. V.-
dc.date.accessioned2019-03-11T13:45:37Z-
dc.date.available2019-03-11T13:45:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБабіч Ю. Ю. Якість молочної продукції в умовах виробничих підприємств [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Бабіч, Д. О. Бардаш, І. В. Левченко // Актуальні питання технології продукції тваринництва : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 189-194.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6355-
dc.descriptionThe analysis of suckling raw material is in-process expounded for processing on the enterprises of suckling industry. Sootvestvie of existent standards and also safety of the produced products intended for the use a population.uk_UK
dc.description.abstractРобота присвячена аналізу молочної сировини, яку постачають сільськогосподарські підприємства різної форми власності на переробні підприємства. Відповідність згідно існуючих стандартів та ДОСТів, а також безпечність виготовленої молочної продукції яку вживає населення. В работе изложен анализ молочного сырья для переработки на предприятиях молочной промышленности. Соотвествие существующих стандартов а также безопасность произведенной продукции предназначенной для употребления населением.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПолтавська державна аграрна академіяuk_UK
dc.subjectмолочна сировинаuk_UK
dc.subjectпереробкаuk_UK
dc.subjectаналізuk_UK
dc.subjectмолочное сырьеuk_UK
dc.subjectпереработкаuk_UK
dc.subjectанализuk_UK
dc.subjectsuckling raw materialuk_UK
dc.subjectprocessinguk_UK
dc.subjectanalysisuk_UK
dc.titleЯкість молочної продукціїї в умовах виробничих підприємствuk_UK
dc.title.alternativeКачество молочной продукции в условиях производственных предприятийuk_UK
dc.title.alternativeQuality of suckling products in the conditions of production predriyatiyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf368,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.