Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6355
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабіч, Ю. Ю. | - |
dc.contributor.author | Бардаш, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Левченко, І. В. | - |
dc.contributor.author | Бабич, Ю. Ю. | - |
dc.contributor.author | Бардаш, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Левченко, И. В. | - |
dc.contributor.author | Babich, Yu. Yu. | - |
dc.contributor.author | Bardash, D. A. | - |
dc.contributor.author | Levchenko, I. V. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-11T13:45:37Z | - |
dc.date.available | 2019-03-11T13:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Бабіч Ю. Ю. Якість молочної продукції в умовах виробничих підприємств [Електронний ресурс] / Ю. Ю. Бабіч, Д. О. Бардаш, І. В. Левченко // Актуальні питання технології продукції тваринництва : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції. – Полтава : ПДАА, 2018. – С. 189-194. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6355 | - |
dc.description | The analysis of suckling raw material is in-process expounded for processing on the enterprises of suckling industry. Sootvestvie of existent standards and also safety of the produced products intended for the use a population. | uk_UK |
dc.description.abstract | Робота присвячена аналізу молочної сировини, яку постачають сільськогосподарські підприємства різної форми власності на переробні підприємства. Відповідність згідно існуючих стандартів та ДОСТів, а також безпечність виготовленої молочної продукції яку вживає населення. В работе изложен анализ молочного сырья для переработки на предприятиях молочной промышленности. Соотвествие существующих стандартов а также безопасность произведенной продукции предназначенной для употребления населением. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Полтавська державна аграрна академія | uk_UK |
dc.subject | молочна сировина | uk_UK |
dc.subject | переробка | uk_UK |
dc.subject | аналіз | uk_UK |
dc.subject | молочное сырье | uk_UK |
dc.subject | переработка | uk_UK |
dc.subject | анализ | uk_UK |
dc.subject | suckling raw material | uk_UK |
dc.subject | processing | uk_UK |
dc.subject | analysis | uk_UK |
dc.title | Якість молочної продукціїї в умовах виробничих підприємств | uk_UK |
dc.title.alternative | Качество молочной продукции в условиях производственных предприятий | uk_UK |
dc.title.alternative | Quality of suckling products in the conditions of production predriyatiy | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 368,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.