Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6461
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФотіна, Т. І.-
dc.contributor.authorСтаросельська, А. Л.-
dc.contributor.authorБондаренко, П. Г.-
dc.contributor.authorФотина, Т. И.-
dc.contributor.authorСтаросельская, А. Л.-
dc.contributor.authorБондаренко, П. Г.-
dc.contributor.authorFotina, T. I.-
dc.contributor.authorStaroselska, A. L.-
dc.contributor.authorBondarenko, P. G.-
dc.date.accessioned2019-04-04T09:34:30Z-
dc.date.available2019-04-04T09:34:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФотіна Т. І. Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, А. Л. Старосельська, П. Г. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 11 (41). – С. 77-82.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6461-
dc.descriptionThe article presents the results of microstructural analysis of plant food additives used in the production of meat products. With the help of histological examination and scanning electron microscopy, the features of the morphological structure of the most common carbohydrate additives, their tinctorial properties and morphometric data are established.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено результати мікроструктурного аналізурослинних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів. За допомогою гістологічного дослідження та скануючої електронної мікроскопії встановлено особливості морфологічної структури найбільш поширених добавок вуглеводної природи, їх тинкторіальні властивості та морфометричні дані. В статье представлены результаты микроструктурного анализа растительных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктов. С помощью гистологического исследования и сканирующей электронной микроскопии установлено особенности морфологической структуры наиболее распространенных добавок углеводной природы, их тинкториальные свойства и морфометрические данные.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмікроструктурне дослідженняuk_UK
dc.subjectхарчові добавкиuk_UK
dc.subjectгідроколоїдиuk_UK
dc.subjectмикроструктурное исследованиеuk_UK
dc.subjectпищевые добавкиuk_UK
dc.subjectгидроколлоидыuk_UK
dc.subjectmicrostructural studyuk_UK
dc.subjectfood additivesuk_UK
dc.subjecthydrocolloidsuk_UK
dc.titleВивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктівuk_UK
dc.title.alternativeИзучение морфологической структуры полисахаридных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктовuk_UK
dc.title.alternativeThe study of the morphological structure of polysaccharide food additives, which are used in the production of meat productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16.pdf1,1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.