Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6461
Title: Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів
Other Titles: Изучение морфологической структуры полисахаридных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктов
The study of the morphological structure of polysaccharide food additives, which are used in the production of meat products
Authors: Фотіна, Т. І.
Старосельська, А. Л.
Бондаренко, П. Г.
Фотина, Т. И.
Старосельская, А. Л.
Бондаренко, П. Г.
Fotina, T. I.
Staroselska, A. L.
Bondarenko, P. G.
Keywords: мікроструктурне дослідження
харчові добавки
гідроколоїди
микроструктурное исследование
пищевые добавки
гидроколлоиды
microstructural study
food additives
hydrocolloids
Issue Date: 2017
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Фотіна Т. І. Вивчення морфологічної структури полісахаридних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів [Електронний ресурс] / Т. І. Фотіна, А. Л. Старосельська, П. Г. Бондаренко // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Ветеринарна медицина" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2017. - Вип. 11 (41). – С. 77-82.
Abstract: У статті наведено результати мікроструктурного аналізурослинних харчових добавок, що використовуються при виготовленні м'ясних продуктів. За допомогою гістологічного дослідження та скануючої електронної мікроскопії встановлено особливості морфологічної структури найбільш поширених добавок вуглеводної природи, їх тинкторіальні властивості та морфометричні дані. В статье представлены результаты микроструктурного анализа растительных пищевых добавок, которые используются при производстве мясных продуктов. С помощью гистологического исследования и сканирующей электронной микроскопии установлено особенности морфологической структуры наиболее распространенных добавок углеводной природы, их тинкториальные свойства и морфометрические данные.
Description: The article presents the results of microstructural analysis of plant food additives used in the production of meat products. With the help of histological examination and scanning electron microscopy, the features of the morphological structure of the most common carbohydrate additives, their tinctorial properties and morphometric data are established.
URI: http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6461
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf1,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.