Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6601
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСалогуб, А. М.-
dc.contributor.authorБондарчук, В. М.-
dc.contributor.authorСалогуб, А. М.-
dc.contributor.authorБондарчук, В. М.-
dc.contributor.authorSalohub, A. M.-
dc.contributor.authorBondarchuk, V. M.-
dc.date.accessioned2019-05-15T08:03:52Z-
dc.date.available2019-05-15T08:03:52Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСалогуб А. М. Генетичний потенціал продуктивності бугайців спеціалізованих м’ясних порід [Електронний ресурс] / А. М. Салогуб, В. М. Бондарчук // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2018. - Вип. 7 (35). – С. 128-142.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6601-
dc.descriptionResearches in the conditions of Sumy region of bulls of specialized meat breeds of foreign (Aberdeen Angus, Light Aquitaine, Limousin) and domestic (Ukrainian meat) breeding were carried out. At the age of 18 months it was found that animals of all experimental breeds were characterized by high slaughter and meat qualities with higher rates in animals of Limousin breed.uk_UK
dc.description.abstractПроведено дослідження в умовах Сумського регіону бугайців спеціалізованих м'ясних порід зарубіжної (абердин-ангуської, світлої аквітанської, лімузинської) та вітчизняної (української м'ясної) селекції. Встановлено, що у віці 18-ти місяців тварини усіх піддослідних порід характеризувалися високими забійними і м'ясними якостями з вищими показниками у тварин лімузинської породи. Проведено исследование в условиях Сумского региона бычков специализированных мясных пород зарубежной (абердин-ангусской, светлой аквитанской, лимузинской) и отечественной (украинской мясной) селекции. Установлено, что в возрасте 18-ти месяцев животные всех испытуемых пород характеризовались высокими забойными и мясными качествами с высокими показателями у животных лимузинская породы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectм’ясна худобаuk_UK
dc.subjectжива масаuk_UK
dc.subjectзабійний вихідuk_UK
dc.subjectмясной скотuk_UK
dc.subjectживая массаuk_UK
dc.subjectубойный выходuk_UK
dc.subjectbeef cattleuk_UK
dc.subjectlive weightuk_UK
dc.subjectslaughter yielduk_UK
dc.titleГенетичний потенціал продуктивності бугайців спеціалізованих м’ясних порідuk_UK
dc.title.alternativeГенетический потенциал продуктивности бычков специализированных мясных породuk_UK
dc.title.alternativeGenetic potential of productivity of bulls of specialized meat breedsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.