Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/674
Назва: | Епізоотичний моніторинг поширення Сampylobacter spp. серед птиці в умовах забійних цехів України |
Інші назви: | Эпизоотический мониторинг распространения Сampylobacter spp. среди птиц в условиях убойных цехов Украине |
Автори: | Касяненко, О. І. Касьяненко, О. И. Kаsjanenko, O. I. |
Ключові слова: | харчові токсикоінфекції продукція птахівництва ветеринарна санітарія пищевые токсикоинфекции продукция птицеводства ветеринарная санитария |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Касяненко О. І. Епізоотичний моніторинг поширення Сampylobacter spp. серед птиці в умовах забійних цехів України [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 7(31). – С. 114-118. |
Короткий огляд (реферат): | В статті представлені дані щодо регіонального розташування підприємств, що займаються забоєм та переробкою птиці в Україні та їх кількості в межах однієї адміністративної одиниці та дані епізоотичного моніторингу поширення Сampylobacter spp. серед забійної птиці в умовах забійних цехів України. Встановлено рівні ізоляції кампілобактерій на різних технологічних етапах переробки здорової та хворої птиці. В статье представлены данные о региональном размещении предприятий, которые занимаются убоем и переработкой птицы в Украине и их количества в одной административной единице. Проанализировано данные эпизоотического мониторинга распространения Сampylobacter spp. среди убойной птицы в условиях убойных цехов Украины. Установлено уровни изоляции кампило- бактерий на различных технологических этапах переработки здоровой и больной птицы. |
Опис: | In the articles presented given in relation to the regional location slaughter houses that engage in a coalface and processing of bird in Ukraine and their amount within the limits of one administrative unit and data of the epizootic monitoring of prevalence of Сampylobacter spp. among a for slaughter houses in the conditions of for slaughter houses of Ukraine. The even isolations of Campylobacter spp. are set on the dif- ferent technological stages of processing healthy and sick poultry |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/674 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33.pdf | 460,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.