Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6755
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазаков, Дмитро Дмитрович-
dc.contributor.authorСабадаш, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorКазаков, Дмитрий Дмитриевич-
dc.contributor.authorCабадаш, Сергей Михайлович-
dc.contributor.authorSabadash, Sergey-
dc.contributor.authorKazakov, Dmytro-
dc.date.accessioned2019-06-19T13:05:43Z-
dc.date.available2019-06-19T13:05:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКазаков Д. Д. Технологічний процес виробництва сухої післяспиртової зернової барди [Електронний ресурс] / Д. Д. Казаков, С. М. Сабадаш // Proceedings of XХ International scientific conference «Practical applications of research findings». – Morrisville : Lulu Press, 2018. - P. 21-25.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6755-
dc.descriptionIn the work the technological scheme and the aparaturno-technological scheme of production of dry ddgs.uk_UK
dc.description.abstractУ роботі детально розроблено технологічну схему та апаратурно-технологічну схему виробництва сушеної післяспиртової барди. В работе детально разработана технологическая схема и апаратурно-технологическая схема производства сухой послеспиртовой барды.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherLulu Press (USA)uk_UK
dc.subjectтехнологічний процесuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectбардаuk_UK
dc.subjectтехнологический процессuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectбардаuk_UK
dc.subjecttechnological processuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectddgsuk_UK
dc.titleТехнологічний процес виробництва сухої післяспиртової зернової бардиuk_UK
dc.title.alternativeТехнологический процесс производства сухой послеспиртовой зерновой бардыuk_UK
dc.title.alternativeTechnological process of production of dry ddgsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf682,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.