Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6760| Назва: | Конкуренція як структуроутворюючий інститут ринку продукції АПК |
| Інші назви: | Конкуренция как структурообразующий институт рынка продукции АПК Competition as the structure-building institute of the market of agricultural products |
| Автори: | Нечипоренко, Валентина Володимирівна Нечипоренко, Валентина Владимировна Nechyporenko, Valentyna Volodymyrivna |
| Ключові слова: | конкуренція рівні конкурентоспроможності якість продукції конкурентоспособность уровни конкурентоспособности качество продукции competitiveness competitiveness levels product quality |
| Дата публікації: | 2018 |
| Видавництво: | МГУ |
| Бібліографічний опис: | Нечипоренко В. В. Конкуренція як структуроутворюючий інститут ринку продукції АПК [Електронний ресурс] / В. В. Нечипоренко // Приморській регіон : проблеми та траєкторії соціально-економічного розвитку : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції, (Одеса, 19 квітня 2018 р.). – Одеса : МГУ, 2018. – С. 142-144. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто теоретичні аспекти поняття «конкуренція» та різні підходи до її трактування. В статье рассмотрены теоретические аспекты понятия «конкуренция» и различные подходы к ее трактовки. |
| Опис: | The article deals with theoretical aspects of the concept of "competition" and different approaches to its interpretation. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6760 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 3.PDF | 269,04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.