Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/682
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНагорна, Л. В.-
dc.contributor.authorФотін, О. В.-
dc.contributor.authorГапонов, І. В.-
dc.contributor.authorМаксименко, Н. В.-
dc.contributor.authorНагорная, Л. В.-
dc.contributor.authorФотин, А. В.-
dc.contributor.authorГапонов, И. В.-
dc.contributor.authorМаксименко, Н. В.-
dc.contributor.authorNagorna, L. V.-
dc.contributor.authorFotin, O. V.-
dc.contributor.authorGaponov, I. V.-
dc.contributor.authorMaksymenko, N. V.-
dc.date.accessioned2012-12-06T12:02:06Z-
dc.date.available2012-12-06T12:02:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationНагорна Л. В. Моніторингові дослідження бактеріозів у свинарських господарствах Сумської області [Електронний ресурс] / Л. В. Нагорна, О. В. Фотін, І. В. Гапонов, Н. В. Максименко // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 7(31). – С. 123-127.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/682-
dc.descriptionTo the article the results of researches are driven in relation to determination of basic associations of conditionally-pathogenic microorganisms among the population of animal different technological directions in the pig breeding economies of the Sumy area. It is set that most widespread were next causative agents: E.coli, Salmonella spp., S. аureus, Streptococcus spp. It is well-proven also, that at the different age-related groups of animals a microflora was distinguished, similar after the specific composition.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено результати досліджень щодо визначення основних асоціацій умовнопатогенних мікроорганізмів серед поголів’я тварин різних технологічних напрямів в свинарських господарствах Сумської області. Встановлено, що найпоширенішими були наступні збудники : E.coli, Salmonella spp., S. аureus, Streptococcus spp. Доведено також, що у різних статево-вікових груп тварин виділена мікрофлора була подібною за видовим складом. В статье приведены результаты исследований относительно определения основных ассоциаций условно-патогенных микроорганизмов среди поголовья животных разных технологических направлений в свиноводческих хозяйствах Сумской области. Установлено, что наиболее распространенными были следующие возбудители: E. coli, Salmonella spp., S. аureus, Streptococcus spp. Доказано также, что у разных возрастных групп животных была выделена микрофлора, схожа за своим видовым составом.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectтваринництвоuk_UK
dc.subjectхвороби свинейuk_UK
dc.subjectгострі кишкові захворюванняuk_UK
dc.subjectживотноводствоuk_UK
dc.subjectболезни свинейuk_UK
dc.subjectострые кишечные заболеванияuk_UK
dc.titleМоніторингові дослідження бактеріозів у свинарських господарствах Сумської областіuk_UK
dc.title.alternativeМониторинговые исследования бактериозов в свиноводческих хозяйствах Сумской областиuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35.pdf429,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.