Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/6885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШумкова, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorФрол, Роман Олексійович-
dc.contributor.authorШумкова, Елена Владимировна-
dc.contributor.authorФрол, Роман Алексеевич-
dc.contributor.authorShumkova, Olena Volodymyrivna-
dc.contributor.authorFrol, Roman Alekseevich-
dc.date.accessioned2019-07-16T08:16:29Z-
dc.date.available2019-07-16T08:16:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШумкова О. В. Особливості просування продукції підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Шумкова, Р. О. Фрол // Маркетингове забезпечення продуктового ринку : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, ( м. Полтава, 16 квітня 2019 р.). – Полтава : ПДАА, 2019. – С.151-153uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/6885-
dc.descriptionPromotion is used by the enterprise for informing, persuading or reminding consumers about their products, ideas, public activities, etc.uk_UK
dc.description.abstractПросування використовується підприємством для інформування, переконування чи нагадування споживачам про свою продукцію, ідеї, громадську діяльність тощо. Продвижение используется предприятием для информирования, убеждения и напоминания потребителям о своей продукции, идеях общественную деятельность и др.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПДААuk_UK
dc.subjectпросуванняuk_UK
dc.subjectпродукціяuk_UK
dc.subjectприбутокuk_UK
dc.subjectпродвижениеuk_UK
dc.subjectпродукцияuk_UK
dc.subjectприбыльuk_UK
dc.subjectрromotionuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectprofituk_UK
dc.titleОсобливості просування продукції підприємстваuk_UK
dc.title.alternativeОсобенности продвижения продукции предприятияuk_UK
dc.title.alternativeFeatures of product promotionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шумкова О.В. Особливості просування.pdf174,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.