Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПовод, Н. Г.-
dc.contributor.authorЛозинская, И. В.-
dc.contributor.authorПовод, М. Г.-
dc.contributor.authorЛозинська, І. В.-
dc.contributor.authorPovod, M. G.-
dc.contributor.authorLozynska, I. V.-
dc.date.accessioned2019-08-09T13:26:12Z-
dc.date.available2019-08-09T13:26:12Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПовод Н. Г. Сравнительная оценка эффективности авторского и базового проекта свиноводческого предприятия с законченным циклом производства свинины на 6300 ц [Электронный ресурс] / Н. Г. Повод, И. В. Лозинская // Зоотехническая наука Беларуси. – 2017. – № 1. – С. 89-96.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7050-
dc.descriptionAt the article were proposed variants of zootechnical and economic justification by the project-technological and volumetric-planning decisions of the pig farm in two standard premises with an annual output of 6300 centners per year. The author's project increased gross production of products per 1m2 of production area in 1.44 times with a simultaneous decrease in technological content indicators. The total amount of investments in the author's project is 1,11 times less than in the basic one.uk_UK
dc.description.abstractПредложены варианты зоотехнического и экономического обоснования и разработаны проектно-технологические и объемно-планировочные решения свиноводческого хозяйства в двух типовых помещениях с годовым объемом производства 6300 ц в год. В авторском проекте увеличилось валовое производство продукции на 1м2 производственных площадей - в 1,44 раза с одновременным уменьшением технологических показателей содержания. Общая сумма инвестиций в авторский проект в 1,11 раза меньше по сравнению с базовым. Запропоновано варіанти зоотехнічного та економічного обгрунтування та розроблено проектно-технологічні та об'ємно-планувальні рішення свинарського господарства в двох типових приміщеннях з річним обсягом виробництва 6300 ц в рік. В авторському проекті збільшилася валове виробництво продукції на 1м2 виробничих площ - в 1,44 рази з одночасним зменшенням технологічних показників вмісту. Загальна сума інвестицій в авторський проект в 1,11 рази менше в порівнянні з базовим.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectпроизводствоuk_UK
dc.subjectпроектно-технологическиеuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectпроектно-технологічніuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectproductionuk_UK
dc.subjectdesign and technologicaluk_UK
dc.titleСравнительная оценка эффективности авторского и базового проекта свиноводческого предприятия с законченным циклом производства свинины на 6300 цuk_UK
dc.title.alternativeПорівняльна оцінка ефективності авторського і базового проекту свинарських підприємств із закінченим циклом виробництва свинини на 6300 цuk_UK
dc.title.alternativeComparative evaluation of the efficiency in the author and basic project of the pig farms with a complete production cycle of pork on 6300 centersuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf793,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.