Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7155
Назва: Забезпечення національної продовольчої безпеки
Інші назви: Обеспечение национальной продовольственной безопасности
Providing national food safety
Автори: Михалко, О. Г.
Михалко, А. Г.
Michalko, O. G.
Ключові слова: продовольча безпека
рівень споживання
індикатори безпеки
продовольственная безопасность
уровень потребления
индикаторы безопасности
food safety
level of consumption
safety indicators
Дата публікації: 2019
Видавництво: Житомирський НАУ
Бібліографічний опис: Михалко О. Г. Забезпечення національної продовольчої безпеки [Електронний ресурс] / О. Г. Михалко // Проблеми виробництва і переробки продовольчої сировини та якість і безпечність харчових продуктів : матеріали конференції, ( м. Житомир, 16-17 травня 2019 р.). - Житомир : Житомирський НАУ, 2019
Короткий огляд (реферат): Стаття розкриває способи підвищення загального рівня продовольчої безпеки в країні. В публікації пропонується визначення основних індикаторів продовольчої безпеки та методика їх застосування. Статья раскрывает способы повышения общего уровня продовольственной безопасности в стране. В публикации предлагается определение основных индикаторов продовольственной безопасности и методика их применения.
Опис: The article reveals ways to improve the overall level of food security in the country. The publication proposes the definition of key indicators of food security and the methodology for their application.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7155
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Михалко О. Г. Забезпечення.pdf261,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.