Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7174
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорж, Ольга Васильевна-
dc.contributor.authorПопсуй, Вячеслав Васильевич-
dc.contributor.authorОпара, Виктор Алексеевич-
dc.contributor.authorКорж, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorПопсуй, В’ячеслав Васильович-
dc.contributor.authorОпара, Віктор Олексійович-
dc.contributor.authorKorzh, Olga Vasilievna-
dc.contributor.authorPopsuy, Vyacheslav Vasilyevich-
dc.contributor.authorOpara, Viktor Alekseevich-
dc.date.accessioned2019-10-25T11:48:54Z-
dc.date.available2019-10-25T11:48:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКорж О. В. Особенности убойных качеств мясного скота в зависимости от генетической принадлежности [Электронный ресурс] / О. В. Корж, В. В. Попсуй, В. А. Опара // Всероссийская научно-практическая конференция с международным участием «Селекция на современных популяциях отечественного молочного скота как основа импортозамещения животноводческой продукции», (Белгород, 6-8 июня 2018 г.) / ФГБНУ «Белгородский ФАНЦ РАН». – Белгород, 2018. – C. 385-390.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7174-
dc.descriptionThe article analyzes the features of growth and formation of slaughtering qualities of young animals of specialized beef cattle in the process of growing, depending on the genotype. The imported Aberdeen-Angus cattle and the Charolais breed, which was brought to the Chernigov region, with full balanced feeding and proper care, revealed a high fattening and slaughter potential. The results of control slaughter showed that for slaughter and meat qualities these breeds still have an advantage over native breeds in the conditions of the Northern part of Ukraine.uk_UK
dc.description.abstractВ статье приведен анализ особенностей роста и формирования убойных качеств молодняка специализированной мясного скота в процессе выращивания, в зависимости от генотипа. Импортированный скот абердин-ангусской и породы Шароле, который был завезен в Черниговскую область, при полноценном сбалансированном кормлении и надлежащем уходе раскрыл высокий откормочный и убойный потенциал. Результаты контрольного убоя показали, что по убойным и мясным качествам эти породы пока имеют преимущество перед отечественными породами в условиях Северной части Украины. У статті наведено аналіз особливостей росту і формування забійних якостей молодняка спеціалізованої м'ясної худоби в процесі вирощування, в залежності від генотипу. Імпортований худобу абердин-ангуської і породи шароле, який був завезений в Чернігівську область, при повноцінному збалансованому харчуванні і належному догляді розкрив високий відгодівельний і забійний потенціал. Результати контрольного забою показали, що по забійним і м'ясним якостям ці породи поки мають перевагу перед вітчизняними породами в умовах Північної частини України.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectприростuk_UK
dc.subjectживая массаuk_UK
dc.subjectсхема кормленияuk_UK
dc.subjectприрістuk_UK
dc.subjectжива масаuk_UK
dc.subjectсхема годівліuk_UK
dc.subjectgainuk_UK
dc.subjectlive weightuk_UK
dc.subjectfeeding schemeuk_UK
dc.titleОсобенности убойных качеств мясного скота в зависимости от генетической принадлежностиuk_UK
dc.title.alternativeОсобливості забійних якостей м'ясної худоби в залежності від генетичної приналежностіuk_UK
dc.title.alternativeFeatures of slaughtering qualities of beef cattle depending on genetic belonginguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf371,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.