Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7174
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корж, Ольга Васильевна | - |
dc.contributor.author | Попсуй, Вячеслав Васильевич | - |
dc.contributor.author | Опара, Виктор Алексеевич | - |
dc.contributor.author | Корж, Ольга Василівна | - |
dc.contributor.author | Попсуй, В’ячеслав Васильович | - |
dc.contributor.author | Опара, Віктор Олексійович | - |
dc.contributor.author | Korzh, Olga Vasilievna | - |
dc.contributor.author | Popsuy, Vyacheslav Vasilyevich | - |
dc.contributor.author | Opara, Viktor Alekseevich | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-25T11:48:54Z | - |
dc.date.available | 2019-10-25T11:48:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Корж О. В. Особенности убойных качеств мясного скота в зависимости от генетической принадлежности [Электронный ресурс] / О. В. Корж, В. В. Попсуй, В. А. Опара // Всероссийская научно-практическая конференция с международным участием «Селекция на современных популяциях отечественного молочного скота как основа импортозамещения животноводческой продукции», (Белгород, 6-8 июня 2018 г.) / ФГБНУ «Белгородский ФАНЦ РАН». – Белгород, 2018. – C. 385-390. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7174 | - |
dc.description | The article analyzes the features of growth and formation of slaughtering qualities of young animals of specialized beef cattle in the process of growing, depending on the genotype. The imported Aberdeen-Angus cattle and the Charolais breed, which was brought to the Chernigov region, with full balanced feeding and proper care, revealed a high fattening and slaughter potential. The results of control slaughter showed that for slaughter and meat qualities these breeds still have an advantage over native breeds in the conditions of the Northern part of Ukraine. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статье приведен анализ особенностей роста и формирования убойных качеств молодняка специализированной мясного скота в процессе выращивания, в зависимости от генотипа. Импортированный скот абердин-ангусской и породы Шароле, который был завезен в Черниговскую область, при полноценном сбалансированном кормлении и надлежащем уходе раскрыл высокий откормочный и убойный потенциал. Результаты контрольного убоя показали, что по убойным и мясным качествам эти породы пока имеют преимущество перед отечественными породами в условиях Северной части Украины. У статті наведено аналіз особливостей росту і формування забійних якостей молодняка спеціалізованої м'ясної худоби в процесі вирощування, в залежності від генотипу. Імпортований худобу абердин-ангуської і породи шароле, який був завезений в Чернігівську область, при повноцінному збалансованому харчуванні і належному догляді розкрив високий відгодівельний і забійний потенціал. Результати контрольного забою показали, що по забійним і м'ясним якостям ці породи поки мають перевагу перед вітчизняними породами в умовах Північної частини України. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | прирост | uk_UK |
dc.subject | живая масса | uk_UK |
dc.subject | схема кормления | uk_UK |
dc.subject | приріст | uk_UK |
dc.subject | жива маса | uk_UK |
dc.subject | схема годівлі | uk_UK |
dc.subject | gain | uk_UK |
dc.subject | live weight | uk_UK |
dc.subject | feeding scheme | uk_UK |
dc.title | Особенности убойных качеств мясного скота в зависимости от генетической принадлежности | uk_UK |
dc.title.alternative | Особливості забійних якостей м'ясної худоби в залежності від генетичної приналежності | uk_UK |
dc.title.alternative | Features of slaughtering qualities of beef cattle depending on genetic belonging | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 371,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.