Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7213
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorБідюк, Дмитро Олегович-
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorБидюк, Дмитрий Олегович-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorBidyuk, Dmitry Olegovich-
dc.contributor.authorKoshel, Olena Yuriivna-
dc.date.accessioned2019-11-11T08:24:01Z-
dc.date.available2019-11-11T08:24:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В. Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, О. Ю. Кошель // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. – Харків : ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 122-133.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua/handle/123456789/7213-
dc.descriptionThe analytical substantiation and the choice of the binary combination of polysaccharides for thermostable milk-based fillings have been carried out. The technological requirements for gels are based on the binary combinations of polysaccharides, which are planned to be used as part of the fillings. The generalized data on the rational parameters for obtaining composite polysaccharide mixtures with synergistic properties, which are used to regulate the structural and mechanical properties of food systems, are presented. The dependence of the strength of the structure of gels on the basis of binary combinations of polysaccharides on the concentration of gum xanthan in their total content in a 1% mixture was studied. It is found that it is rational to use a mixture of xanthan gum - tar gum for their ratio of 60:40.uk_UK
dc.description.abstractПроведено аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок. Складено технологічні вимоги до гелів на основі бінарних комбінацій полісахаридів, які заплановано використовувати в складі начинок. Наведено узагальнені дані щодо раціональних параметрів отримання композиційних сумішей полісахаридів із синергетичними властивостями, які використовуються для регулювання структурно-механічних властивостей харчових систем. Вивчено залежність міцності структури гелів на основі бінарних комбінацій полісахаридів від концентрації камеді ксантану за їх загального вмісту в суміші 1%. Установлено, що раціональним є використання суміші камедь ксантану – камедь тари за їх співвідношення 60:40. Проведено аналитическое обоснование и выбор бинарной комбинации полисахаридов для термостойких молокосодержащих начинок. Составлен технологические требования к гелей на основе бинарных комбинаций полисахаридов, которые планируется использовать в составе начинок. Приведены обобщенные данные по рациональных параметров получения композиционных смесей полисахаридов с синергетическими свойствами, которые используются для регулирования структурно-механических свойств пищевых систем. Изучена зависимость прочности структуры гелей на основе бинарных комбинаций полисахаридов от концентрации камеди ксантана за их общего содержания в смеси 1%. Установлено, что оптимальным является использование смеси камедь ксантана - камедь тары по их соотношение 60:40.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectкамедь ксантануuk_UK
dc.subjectкамедь тариuk_UK
dc.subjectкамедь конжакуuk_UK
dc.subjectкамедь ксантанаuk_UK
dc.subjectкамедь тарыuk_UK
dc.subjectкамедь Конжакuk_UK
dc.subjectxanthan gumuk_UK
dc.subjecttara gumuk_UK
dc.subjectkonjak gumuk_UK
dc.titleАналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинокuk_UK
dc.title.alternativeАналитическое обоснование и разработка моделей технологии термостойкой молокосодержащей начинки с использованием желатинаuk_UK
dc.title.alternativeAnalytical substantiation and development of models of thermo-resistant milk-containing starming technology using gelatineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошель_5.pdf247,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.