Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.contributor.authorChernushenko, O. O.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorЧернушенко, О. О.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorЧернушенко, Е. А.-
dc.date.accessioned2020-02-05T12:58:51Z-
dc.date.available2020-02-05T12:58:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationKondratiuk N. Analysis of innovative technologies of hydrogels from uronate polysaccharides and biodegradable films on their basis [Electronic resource] / N.V. Kondratiuk, T. M. Stepanova, O.O. Chernushenko // Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. – Series »Food Technologies». - 2019. - № 21(91). - Р. 100-103. - Режим доступу : https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9117. - Заголовок з екрануuk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7319-
dc.descriptionСтатья посвящена анализу состояния и динамики научных разработок в области создания продуктов для жизни и здоровья на основе гидрогелей из уронатных полисахаридов. В статье отражены результаты глобального мониторинга научных исследований и их изменения в области технологий создания и использования уронатных полисахаридов. Представлены результаты ретроспективного анализа существующих технологий на основе малоизученных в области пищевых технологий уроновых кислот, таких как глюкуроновая, идуроновая, гиалуроновая.uk_UA
dc.description.abstractThe article is devoted to the analysis of the state and dynamics of scientific developments in the field of creating products for life and health, based on hydrogels from uronate polysaccharides (HUP). The article is reflected the results of the global scientific research monitoring and their changes in the field of technologies for the creation and use of HUP. The results of a retrospective analysis of existing technologies based on poorly studied in the field of food technologies uronic acids, as glucuronic, idouronic, hyaluronic were presented. Стаття присвячена аналізу стану та динаміки наукових розробок у сфері створення продуктів для життя та здоров'я на основі гідрогелів з уронатних полісахаридів. У статті висвітлено результати глобального науково-дослідного моніторингу та їх зміни в області технологій створення та використання уронатних полісахаридів. Представлено результати ретроспективного аналізу існуючих технологій, заснованих на маловивчених в області харчових технологій уронових кислот, зокрема глюкуронових, ідуронних, гіалуронових.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjecturonate polysaccharidesuk_UA
dc.subjectalginateuk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.subjectуронатні полісахаридиuk_UA
dc.subjectальгінатuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectуронатные полисахаридыuk_UA
dc.subjectальгинатuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.titleAnalysis of innovative technologies of hydrogels from uronate polysaccharides and biodegradable films on their basisuk_UA
dc.title.alternativeАналіз інноваційних технологій гідрогелів із уронатних полісахаридів та біорозкладаних плівок на їх основіuk_UA
dc.title.alternativeАнализ инновационных технологий гидрогелей из уронатных полисахаридов и биоразлагаемых пленок на их основеuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kondratiuk N. Analysis of innovative.pdf342,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.