Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7344
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯковлєв, Валерій Федорович-
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorЯковлев, Валерий Федорович-
dc.contributor.authorСавойский, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorYakovlev, Valery-
dc.contributor.authorSavoyskiy, Aleksandr-
dc.date.accessioned2020-02-10T10:39:56Z-
dc.date.available2020-02-10T10:39:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЯковлєв В. Ф. Енергоефективний спосіб комбінованого сушіння фруктів [Електронний ресурс] / В. Ф. Яковлєв, О. Ю. Савойський // Сучасні проблеми землеробської механіки : матеріали XІХ Міжнародної наукової конференції, (м. Київ, 17–19 жовтня 2018 р.) / МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України. – Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2018. - С. 200-201uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7344-
dc.descriptionThe influence of the electric current of the industrial frequency on the speed of the appliance drying process was experimentally determined, the dependence of the qualitative indices of the product on the parameters of the drying process was experimentally determined and on the basis of the obtained results the possibility of using the combined drying method, including the heating of raw materials by direct electric heating in the process of infra-red convection drying, dehydration of the sample.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив електричного струму промислової частоти на швидкість процесу сушіння яблук, експериментально встановлено залежність якісних показників продукту від параметрів процесу сушки та на основі отриманих результатів проаналізовано можливість використання комбінованого методу сушіння, що включає підігрів сировини прямим електричним нагрівом в процесі інфрачервоної конвективної сушки, для інтенсифікації процесу зневоднення зразка. Исследовано влияние электрического тока промышленной частоты на скорость процесса сушки яблок, экспериментально установлена зависимость качественных показателей продукта от параметров процесса сушки и на основе полученных результатов проанализирована возможность использования комбинированного метода сушки, включая подогрев сырья прямым электрическим нагревом в процессе инфракрасной конвективной сушки, для интенсификации процесса обезвоживания образца.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherНаціональний університет біоресурсів і природокористування Україниuk_UA
dc.subjectкомбінована сушкаuk_UA
dc.subjectелектроконтактний нагрівuk_UA
dc.subjectнапругаuk_UA
dc.subjectкомбинированная сушкаuk_UA
dc.subjectэлектроконтактный нагревuk_UA
dc.subjectнапряжениеuk_UA
dc.subjectcombined dryinguk_UA
dc.subjectelectrocontact heatinguk_UA
dc.subjectvoltageuk_UA
dc.titleЕнергоефективний спосіб комбінованого сушіння фруктівuk_UA
dc.title.alternativeЭнергоэффективный способ комбинированной сушки фруктовuk_UA
dc.title.alternativeEnergy-efficient way to combine fruit dryinguk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яковлєв В. Ф. Енергоефективний спосіб.pdf335,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.