Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7354
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКасяненко, Оксана Іванівна-
dc.contributor.authorГусєв, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorКасяненко, Сергій Михайлович-
dc.contributor.authorНагорна, Людмила Володимирівна-
dc.contributor.authorПунько, Ірина Валеріївна-
dc.contributor.authorКасяненко, Оксана Ивановна-
dc.contributor.authorГусев, Владимир Владимирович-
dc.contributor.authorКасяненко, Сергей Михайлович-
dc.contributor.authorНагорная, Людмила Владимировна-
dc.contributor.authorПунько, Ирина Валерьевна-
dc.contributor.authorKasyanenko, Oksana Ivanovna-
dc.contributor.authorGusiev, Volodunur Volodumurovuch-
dc.contributor.authorKasyanenko, Sergey Mikhailovich-
dc.contributor.authorNagorna, Ludmila Vladimirovna-
dc.contributor.authorPynko, Irina Valeryevna-
dc.date.accessioned2020-02-11T08:01:31Z-
dc.date.available2020-02-11T08:01:31Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВизначення рівня інфікування забійної птиці мікроорганізмами CAMPYLOBACTER SPP. [Електронний ресурс] / О. І. Касяненко, В. В. Гусєв, С. М. Касяненко [та ін.] // Ветеринарна біотехнологія : бюлетень. - Київ, 2019. - Вип. 34. - С. 59-66.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7354-
dc.descriptionThe article presents data on the distribution of bacteria of the genus Campylobacter spp. Among the slaughter poultry and slaughter products, a scientifically-based approach to the control of Campylobacteriosis infection was provided on the basis of the data obtained. The level of contamination by Campylobacteria of the contents of the intestines of slaughter poultry, the species composition of isolates and their biological properties have been determined. The contents of the blind intestines of the broilers were isolated by C.jejuni and C.coli. The maintenance of bird on the premature hungry diet provides a reduction in the infection rate of Campylobacteria with the content of the gut of slaughter poultry by 7.2%.uk_UA
dc.description.abstractВ статті представлено дані щодо розповсюдження бактерій роду Campylobacter spp. серед забійної птиці та в продуктах забою на основі отриманих даних надано науково-обгрунтований підхід контролю кампілобактеріозної інфекції. Визначено рівень контамінації кампілобактеріями вмісту сліпих кишок забійної птиці, видовий склад ізолятів та їх біологічні властивості. Із вмісту сліпих кишок бройлерів ізолювали C.jejuni та C.coli. Витримування птиці на передзабійній голодній дієті забезпечує зниження рівня інфікування кампілобактерями вмісту сліпих кишок забійної птиці на 7,2%. В статье представлены данные о распространении бактерий рода Campylobacter spp. среди убойной птицы и в продуктах забоя на основе полученных данных предоставлено научно-обоснованный подход контроля кампилобактериознои инфекции. Определен уровень загрязнения кампилобактериями содержания слепых кишок убойного птицы, видовой состав изолятов и их биологические свойства. По содержанию слепых кишок бройлеров изолировали C.jejuni и C.coli. Выдержки птицы предубойного голодной диете обеспечивает снижение уровня инфицирования кампилобактеры содержания слепых кишок убойного птицы на 7,2%.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкампілобактеріїuk_UA
dc.subjectпродукція птахівництваuk_UA
dc.subjectізоляціяuk_UA
dc.subjectкампилобактерииuk_UA
dc.subjectпродукция птицеводстваuk_UA
dc.subjectизоляцияuk_UA
dc.subjectCampylobacteriauk_UA
dc.subjectpoultry productionuk_UA
dc.subjectisolationuk_UA
dc.titleВизначення рівня інфікування забійної птиці мікроорганізмами CAMPYLOBACTER SPP.uk_UA
dc.title.alternativeОпределение уровня инфицирования убойной птицы микроорганизмами CAMPYLOBACTER SPP.uk_UA
dc.title.alternativeDetermination of the level of infection of slaughter poultry by microorganisms CAMPYLOBACTER SPP.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf259,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.