Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7371
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолбоносова, Р. В.-
dc.contributor.authorГузь, О. И.-
dc.contributor.authorДолбоносова, Р. В.-
dc.contributor.authorГузь, О. І.-
dc.contributor.authorDolbonosova, R. V.-
dc.contributor.authorGuz, O. I.-
dc.date.accessioned2020-02-12T08:50:48Z-
dc.date.available2020-02-12T08:50:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationДолбаносова Р. В. Аналитические методы определения содержания нитратов в корнеплодах [Электронный ресурс] / Р. В. Долбаносова, О. И. Гузь // Международная научно-практическая конференция, посвященная 85-летию биотехнологического факультета, «Проблемы и перспективы развития животноводства», (Витебск, 31 октября - 2 ноября 2018 г.). - Витебск : ВГАВМ, 2018. - С. 147-148.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7371-
dc.descriptionThe main sources of nitrates are herbal products. In animal products, their content is negligible. The greatest accumulation of nitrates in fruits occurs during the ripening period, which means that immature vegetables may contain more nitrates than ripe ones. Also, there is a significant amount of nitrates in the roots, as well as in the fruits with incorrect application of nitrogenous fertilizers.uk_UA
dc.description.abstractОсновными источниками нитратов являются растительные продукты. В продуктах животного происхождения их содержание незначительно. Наибольшее накопление нитратов в плодах происходит в период созревания, а значит, недозревшие овощи могут содержать больше нитратов, чем спелые. Также наблюдается значительное количество нитратов в корнеплодах, а также в плодах при некорректном применении азотистых удобрений. Основними джерелами нітратів є рослинні продукти. У продуктах тваринного походження їх зміст незначно. Найбільше накопичення нітратів в плодах відбувається в період дозрівання, а значить, недозрілі овочі можуть містити більше нітратів, ніж стиглі. Також спостерігається значна кількість нітратів в коренеплодах, а також в плодах при некоректному застосуванні азотистих добрив.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВГАВМuk_UA
dc.subjectнитратыuk_UA
dc.subjectкорнеплодыuk_UA
dc.subjectудобренияuk_UA
dc.subjectнітратиuk_UA
dc.subjectкоренеплодиuk_UA
dc.subjectдобриваuk_UA
dc.subjectnitratesuk_UA
dc.subjectroot cropsuk_UA
dc.subjectfertilizersuk_UA
dc.titleАналитические методы определения содержания нитратов в корнеплодахuk_UA
dc.title.alternativeАналітичні методи визначення змісту нітратів у коренеплодівuk_UA
dc.title.alternativeAnalytical methods for determining the content of nitrates in rootsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналитические методы.....pdf147,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.