Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7575
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБайдак, М. О.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБайдак, М. А.-
dc.contributor.authorBolgova, N. V.-
dc.contributor.authorBaidak, M. O.-
dc.date.accessioned2020-03-11T07:54:26Z-
dc.date.available2020-03-11T07:54:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва плавленого сиру з ламінарією [Електронний ресурс] : патент Україна № 136433 МПК : A23С 19/08 (2006.01) ; A23L 29/256 (2016.01) / Н. В. Болгова, М. О. Байдак ; заявник Сумський національний аграрний університет. – № u 2018 12093 ; заявл. 06.12.2018 ; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7575-
dc.descriptionThe invention relates to the dairy industry and can be used in the production of soft cheeses with thermo-acid coagulation of milk proteins. The method allows to expand the range of soft cheeses and increase their nutritional value. The method of production of soft cheese with laminaria provides for pasteurization of milk, coagulation of milk proteins, removal of whey, forming and self-pressing a clot, salting, salting, drying. Laminaria was added to normalized milk in the amount of 5% of raw materials.uk_UA
dc.description.abstractКорисна модель належить до молочної промисловості і може використовуватися при виробництві плавлених сирів. Спосіб дозволяє розширити асортимент плавлених сирів, підвищити їх харчову цінність та надати продукту функціональних властивостей. Всі сировинні компоненти, готують до плавлення і вносять у котел, а при температурі 42°C додають структуроутворювач з сіллю-плавителем. Сирну масу плавлять при температурі 85°C з витримкою 15 хвилин. В процесі плавлення вносять сухий харчовий екстракт ламінарії виробництва ТОВ «НВК Віларус». Продукт охолоджують до 70°C і направляють на фасування. Изобретение относится к молочной промышленности и может использоваться при производстве плавленых сыров. Способ позволяет расширить ассортимент плавленых сыров, повысить их пищевую ценность и придать продукту функциональных свойств. Все сырьевые компоненты готовят к плавлению и вносят в котел, а при температуре 42°C добавляют структурообразователь и соль-плавитель. Творожную массу плавят при температуре 85°C 15 мин. В процессе плавления вносят сухой пищевой экстракт ламинарии производства ООО «НПК Виларус». Продукт охлаждают до 70°C и направляют на фасовку.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherДП "Український інститут інтелектуальної власності України"uk_UA
dc.subjectплавлений сирuk_UA
dc.subjectекстракт ламінаріїuk_UA
dc.subjectорганолептична оцінкаuk_UA
dc.subjectплавленый сырuk_UA
dc.subjectэкстракт ламинарииuk_UA
dc.subjectорганолептическая оценкаuk_UA
dc.subjectsoft cheeseuk_UA
dc.subjectkelpuk_UA
dc.subjectthermo-acid coagulationuk_UA
dc.titleСпосіб виробництва плавленого сиру з ламінарієюuk_UA
dc.title.alternativeСпособ производства плавленого сыра с ламинариейuk_UA
dc.title.alternativeMethod of production of soft cheese with laurenceuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент_Болгова Н..pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.