Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7583
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Ревенко, Руслан Станіславович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Ревенко, Руслан Станиславович | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Revenko, Ruslan Stanislavovich | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-11T12:55:52Z | - |
dc.date.available | 2020-03-11T12:55:52Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. В. Тищенко, В. М. Пасічний, Р. С. Ревенко // Технічні науки і технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університет. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. - № 2 (16). - С. 145-153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7583 | - |
dc.description | Investigation of the possibility of using regional aquaculture in the recipe of meat-containing cooked smoked sausage, analysis of the nutritional value of the developed meat-containing cooked-smoked sausage, study of functional-technological, organoleptic and microbiological indicators of the developed meat-smoked cooked smoked sausage. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дослідження можливості використання регіональної аквакультури в рецептурі м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, аналіз харчової цінності розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, вивчення функціонально-технологічні, органолептичні та мікробіологічні показники розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси. Исследование возможности использования региональной аквакультуры в рецептуре мясосодержащей варено-копченой колбасы, анализ пищевой ценности разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы, изучение функционально-технологические, органолептические и микробиологические показатели разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЧНТУ | uk_UA |
dc.subject | м’ясомісткі варено-копчені ковбаси | uk_UA |
dc.subject | регіональна аквакультура | uk_UA |
dc.subject | протеїн насіння коноплі | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащие варено-копченые колбасы | uk_UA |
dc.subject | региональная аквакультура | uk_UA |
dc.subject | протеин семян конопли | uk_UA |
dc.subject | meatcontaining boiled smoked sausages | uk_UA |
dc.subject | regional aquaculture | uk_UA |
dc.subject | protein of hemp seeds | uk_UA |
dc.title | Білоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси | uk_UA |
dc.title.alternative | Белоксодержащее сырье регионального производства в технологии мясосодержащей варено-копченой колбасы | uk_UA |
dc.title.alternative | Proteins containinig raw of regional production in the technology of meat containing boiled smoking sausages | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 447,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.