Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorРевенко, Руслан Станіславович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorТищенко, Василий Иванович-
dc.contributor.authorПасичный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorРевенко, Руслан Станиславович-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorRevenko, Ruslan Stanislavovich-
dc.date.accessioned2020-03-11T12:55:52Z-
dc.date.available2020-03-11T12:55:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБілоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбаси [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. В. Тищенко, В. М. Пасічний, Р. С. Ревенко // Технічні науки і технології : науковий журнал / Чернігівський національний технологічний університет. – Чернігів : ЧНТУ, 2019. - № 2 (16). - С. 145-153.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7583-
dc.descriptionInvestigation of the possibility of using regional aquaculture in the recipe of meat-containing cooked smoked sausage, analysis of the nutritional value of the developed meat-containing cooked-smoked sausage, study of functional-technological, organoleptic and microbiological indicators of the developed meat-smoked cooked smoked sausage.uk_UA
dc.description.abstractДослідження можливості використання регіональної аквакультури в рецептурі м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, аналіз харчової цінності розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси, вивчення функціонально-технологічні, органолептичні та мікробіологічні показники розробленої м'ясомісткої варено-копченої ковбаси. Исследование возможности использования региональной аквакультуры в рецептуре мясосодержащей варено-копченой колбасы, анализ пищевой ценности разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы, изучение функционально-технологические, органолептические и микробиологические показатели разработанной мясосодержащей варено-копченой колбасы.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНТУuk_UA
dc.subjectм’ясомісткі варено-копчені ковбасиuk_UA
dc.subjectрегіональна аквакультураuk_UA
dc.subjectпротеїн насіння конопліuk_UA
dc.subjectмясосодержащие варено-копченые колбасыuk_UA
dc.subjectрегиональная аквакультураuk_UA
dc.subjectпротеин семян коноплиuk_UA
dc.subjectmeatcontaining boiled smoked sausagesuk_UA
dc.subjectregional aquacultureuk_UA
dc.subjectprotein of hemp seedsuk_UA
dc.titleБілоквмісна сировина регіонального виробництва у технології м’ясомісткої варено-копченої ковбасиuk_UA
dc.title.alternativeБелоксодержащее сырье регионального производства в технологии мясосодержащей варено-копченой колбасыuk_UA
dc.title.alternativeProteins containinig raw of regional production in the technology of meat containing boiled smoking sausagesuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf447,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.