Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7601
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBozhko, Natalia-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.contributor.authorMoroz, Olena-
dc.contributor.authorБожко, Наталія-
dc.contributor.authorТищенко, Василь-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorМороз, Олена-
dc.contributor.authorБожко, Наталья-
dc.contributor.authorТищенко, Василий-
dc.contributor.authorПасичный, Василий-
dc.contributor.authorМороз, Елена-
dc.date.accessioned2020-06-03T08:51:11Z-
dc.date.available2020-06-03T08:51:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationResearch of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, O. Moroz // Food science and technology. – 2019. – 13(4). – Р. 96-103. – Режим доступу : https://doi.org/10.15673/fst.v13i4.1561 . – Заголовок з екрану.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7601-
dc.descriptionВ работе доказана целесообразность комбинирования мяса утки регионального происхождения с другими видами белкового сырья в составе полукопченой колбасы.uk_UA
dc.description.abstractThis study considers the expediency of combined duck meat of regional origin containing other types of raw materials with high protein value in meatcontaining sausages. У роботі доведено доцільність комбінування м’яса качки регіонального походження з іншими видами білоквмісної сировини в складі м'ясомісткої напівкопченої ковбаси.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectPeking duckuk_UA
dc.subjectmeat-containing smoked sausageuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjectПекінська качкаuk_UA
dc.subjectм'ясомістка напівкопчена ковбасаuk_UA
dc.subjectхарчоваuk_UA
dc.subjectПекинская уткаuk_UA
dc.subjectмясосодержащая полукопченая колбасаuk_UA
dc.subjectпищеваяuk_UA
dc.titleResearch of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausageuk_UA
dc.title.alternativeДослідження харчової та біологічної цінності напівкопченої м’ясомісткої ковбаси комбінованого складуuk_UA
dc.title.alternativeИсследование пищевой и биологической ценности полукопченых мясосодержащей колбасы комбинированного составаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf918,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.