Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7601
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia | - |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Moroz, Olena | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталія | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь | - |
dc.contributor.author | Мороз, Олена | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий | - |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий | - |
dc.contributor.author | Мороз, Елена | - |
dc.date.accessioned | 2020-06-03T08:51:11Z | - |
dc.date.available | 2020-06-03T08:51:11Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, O. Moroz // Food science and technology. – 2019. – 13(4). – Р. 96-103. – Режим доступу : https://doi.org/10.15673/fst.v13i4.1561 . – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7601 | - |
dc.description | В работе доказана целесообразность комбинирования мяса утки регионального происхождения с другими видами белкового сырья в составе полукопченой колбасы. | uk_UA |
dc.description.abstract | This study considers the expediency of combined duck meat of regional origin containing other types of raw materials with high protein value in meatcontaining sausages. У роботі доведено доцільність комбінування м’яса качки регіонального походження з іншими видами білоквмісної сировини в складі м'ясомісткої напівкопченої ковбаси. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | Peking duck | uk_UA |
dc.subject | meat-containing smoked sausage | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | Пекінська качка | uk_UA |
dc.subject | м'ясомістка напівкопчена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | харчова | uk_UA |
dc.subject | Пекинская утка | uk_UA |
dc.subject | мясосодержащая полукопченая колбаса | uk_UA |
dc.subject | пищевая | uk_UA |
dc.title | Research of nutritional and biological value of semi-smoked meat-containing sausage | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження харчової та біологічної цінності напівкопченої м’ясомісткої ковбаси комбінованого складу | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование пищевой и биологической ценности полукопченых мясосодержащей колбасы комбинированного состава | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1.pdf | 918,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.