Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7610
Назва: М'ясовмісний хліб «Єлизаветинський»
Інші назви: Мясосодержащий хлеб «Елизаветинский»
Meat-containing bread "Elizabethian"
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Тищенко, Василь Іванович
Попова, Єлизавета Сергіївна
Божко, Наталья Владимировна
Пасичный, Василий Николаевич
Тищенко, Василий Иванович
Попова, Eлизавета Cергеевна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasily Mikolaiovich
Tischenko, Vasily Ivanovich
Popova, Elisaveta Sergiivna
Ключові слова: м'ясо качки
м 'ясовмісний хліб
мясо утки
мясо-содержащий хлеб
duck meat
meat-containing bread
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент)
Бібліографічний опис: М'ясовмісний хліб "Єлизаветинський" [Електронний ресурс] : патент 121254 UA A23L 13/60 / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. І. Тищенко, Є. С. Попова ; заявник і патентовласник Сумський національний аграрний університет. - № 03072 ; заявл. 26.03.2018 ; опубл. 27.04.2020 , Бюл. № 8.
Короткий огляд (реферат): Винахід стосується м'ясовмісного хліба, який містить шпик боковий, борошно пшеничне, м'ясо качки мускусної, фарш товстолобика, суху молочну сироватку, препарат Апроред, клітковину рослинну Фібра 110, меланж сухий. Изобретение касается мясосодержащего хлеба, который содержит шпик боковой, мука пшеничная, мясо утки мускусной, фарш толстолобика, сухую молочную сыворотку, препарат Апроред, клетчатку растительную Фибра 110, меланж сухой.
Опис: The invention relates to meat-containing bread, which contains lard side, wheat flour, musk duck meat, minced silver carp, whey powder, the drug Aprored, vegetable fiber Fibra 110, dry melange.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7610
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Винахід_Хліб_Єлізаветинський.pdf176,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.