Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7694
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХурсенко, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorХурсенко, Светлана Николаевна-
dc.contributor.authorKhursenko, Svetlana-
dc.date.accessioned2020-06-24T11:49:22Z-
dc.date.available2020-06-24T11:49:22Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationХурсенко С. М. Основні фізичні показники якості води [Електронний ресурс] / С. М. Хурсенко // Матеріали 25-ої Міжнародної науково-практичної конференції «Технології ХХІ сторіччя», (15-20 вересня 2019 р.). – Суми-Одеса, 2019. – Ч. 1. – C. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7694-
dc.descriptionA set of properties that determine the quality of water and determine its suitability for certain types of water use is considered. It is shown that water quality assessment is based on a system of indicators that are divided into physical, bacteriological, hydrobiological and chemical. The basic physical indicators of water quality, such as temperature, smell, transparency, color, and suspended solids, are considered. The requirements for the quality of drinking water established by the State sanitary norms and rules “Hygienic requirements for drinking water intended for human consumption” are highlighted.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто комплекс властивостей, які визначають якість води та зумовлюють її придатність для певних видів водокористування. Показано, що оцінка якості води ведеться на основі системи показників, які поділяються на фізичні, бактеріологічні, гідробіологічні і хімічні. Розглянуті такі основні фізичні показники якості води, як температура, запах, прозорість, кольоровість та вміст зважених речовин. Висвітлено вимоги до якості питної води, встановлені Державними санітарними нормами та правилами «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною». Рассмотрен комплекс свойств, определяющих качество воды и обусловливающих ее пригодность для определенных видов водопользования. Показано, что оценка качества воды ведется на основе системы показателей, которые делятся на физические, бактериологические, гидробиологические и химические. Рассмотрены такие основные физические показатели качества воды, как температура, запах, прозрачность, цветность и содержание взвешенных веществ. Освещены требования к качеству питьевой воды, установленные Государственными санитарными нормами и правилами «Гигиенические требования к воде питьевой, предназначенной для потребления человеком».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectякість водиuk_UA
dc.subjectфізичні показникиuk_UA
dc.subjectсанітарні нормиuk_UA
dc.subjectкачество водыuk_UA
dc.subjectфизические показателиuk_UA
dc.subjectсанитарные нормыuk_UA
dc.subjectwater qualityuk_UA
dc.subjectphysical indicatorsuk_UA
dc.subjectsanitary standardsuk_UA
dc.titleОсновні фізичні показники якості водиuk_UA
dc.title.alternativeОсновные физические показатели качества водыuk_UA
dc.title.alternativeThe main physical indicators of water qualityuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
теза 3.pdf275,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.