Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7804
Назва: | Математична модель технологічного процесу роботи приладу для обмолочування сільськогосподарських культур |
Інші назви: | Математическая модель технологического процесса работы прибора для обмолота сельскохозяйственных культур Mathematical model of the technological process of operating machines for agricultural cultures |
Автори: | Головченко, Г. С. Головченко, Г. С. Golovchenko, G. S. |
Ключові слова: | відділення зерна від колоса швидкість обмолочування недомолот зерна отделение зерна от колоса скорость обмолота недомолот зерна dissociating of grain from a colossus speed of threshing dissociating of grain from an ear |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Головченко Г. С. Математична модель технологічного процесу роботи приладу для обмолочування сільськогосподарських культур [Електронний ресурс] / Г. С. Головченко // Матеріали XX Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвяченої 119-й річниці з дня народження академіка П. М. Василенка, ( м. Миколаїв, 17-19 жовтня 2019 р.). - Миколаїв, 2019. - С. 119-121 |
Короткий огляд (реферат): | Розроблена математична модель технологічного процесу роботи приладу для обмолочування сільськогосподарських культур по визначенню його основних параметрів. Разработана математическая модель технологического процесса работы устройства для обмолота сельскохозяйственных культур по определению его основных параметров. |
Опис: | Agricultural Crops’ Threshing Device’s Technological Process’ Work Mathematical Model Has Been Developed By The Definition of Its Basic Parameters. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7804 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головченко Г. С. Математична модель.pdf | 361,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.