Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7836
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBurdo, O. H.-
dc.contributor.authorBezbakh, I. V.-
dc.contributor.authorZykov, A. V.-
dc.contributor.authorTerzyev, S. H.-
dc.contributor.authorHavrylov, A. V.-
dc.contributor.authorSyrotiuk, І. V.-
dc.contributor.authorMazurenko, I. K.-
dc.contributor.authorYunbo, Li.-
dc.contributor.authorБурдо, О. Г.-
dc.contributor.authorБезбах, І. В.-
dc.contributor.authorЗиков, А. В.-
dc.contributor.authorТерзиєв, С. Г.-
dc.contributor.authorГаврилов, А. В.-
dc.contributor.authorСиротюк, І. В.-
dc.contributor.authorМазуренко, І. К.-
dc.contributor.authorЮнбо, Лі-
dc.contributor.authorБурдо, О. Г.-
dc.contributor.authorБезбах, И. В.-
dc.contributor.authorЗыков, А. В.-
dc.contributor.authorТерзиев, С. Г.-
dc.contributor.authorГаврилов, А. В.-
dc.contributor.authorСиротюк, И. В.-
dc.contributor.authorМазуренко, И. К.-
dc.contributor.authorЮнбо, Ли-
dc.date.accessioned2020-07-31T06:49:30Z-
dc.date.available2020-07-31T06:49:30Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationDevelopment of power-efficient and environmentally safe coffee product technologies [Electronic resource] / O. Burdo, І. Bezbah, A. Zykov [and athers] // Eastern European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – Vol 1, № 11 (103). – P. 6-14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7836-
dc.descriptionНа основе энергетического и экологического аудита проведен анализ материальных потоков, конверсии энергии, выбросов в атмосферу и литосферу при производстве растворимого кофе. Для повышения энергоэффективности, снижения экологической нагрузки разработаны инновационные технологические схемы и оборудование по переработке отходов и производству новых кофейных продуктов. Проведено экспериментальное моделирование: кинетики микроволнового экстрагирования водорастворимых веществ и масла из кофейного шлама; гидравлики течения экстрагента через кассеты микроволнового экстрактора. Экспериментальные данные обобщены в виде критериального уравнения.uk_UA
dc.description.abstractOn the basis of energy and ecological audit the analysis of material flows, energy conversion, emissions into the atmosphere and lithosphere in the production of instant coffee was carried out. To increase energy efficiency and reduce the environmental load, innovative technological schemes and equipment for waste processing and production of new coffee products have been developed. Experimental modeling was performed: kinetics of microwave extraction of water-soluble substances and oil from coffee sludge; hydraulics of the extractant flow through the cassettes of the microwave extractor. Experimental data are summarized as a criterion equation. На основі енергетичного й екологічного аудиту проведено аналіз матеріальних потоків, конверсії енергії, викидів в атмосферу й літосферу при виробництві розчинної кави. Для підвищення енергоефективності, зниження екологічного навантаження розроблені інноваційні технологічні схеми й устаткування по переробці відходів і виробництву нових кавових продуктів. Проведено експериментальне моделювання: кінетики мікрохвильового екстрагування водорозчинних речовин і масла з кавового шламу; гідравліки плину экстрагента через касети мікрохвильового екстрактора. Експериментальні дані узагальнені у вигляді критериального рівняння.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectfood concentratesuk_UA
dc.subjectcoffee oiluk_UA
dc.subjectcoffee sludgeuk_UA
dc.subjectхарчовi концентратиuk_UA
dc.subjectмасло кавиuk_UA
dc.subjectкавовий шламuk_UA
dc.subjectпищевые концентратыuk_UA
dc.subjectмасло кофеuk_UA
dc.subjectкофейный шламuk_UA
dc.titleDevelopment of power-efficient and environmentally safe coffee product technologiesuk_UA
dc.title.alternativeРозробка енергоефективних та екологічно безпечних технологій виробництва кавопродуктівuk_UA
dc.title.alternativeРазработка энергоэффективных и экологически безопасных технологий производства кофепродуктовuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf617,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.