Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7936
Назва: Напрями оптимізації професійної підготовки майбутніх аграріїв у ЗВО України : досвід Великої Британії
Інші назви: Направления оптимизайии профессиональной подготовки будущих аграриев ввузах Украины : опыт Великобритании
Directions of Optimization of Future Agrarians’ Professional Training in HEIs of Ukraine : the Experience of Great Britain
Автори: Лущик, Юлія Миколаївна
Циганок, Ганна Миколаївна
Пікулицька, Людмила Володимирівна
Лущик, Юлия Николаевна
Цыганок, Анна Николаевна
Пикулицкая, Людмила Владимировна
Lushchyk, Yuliia Mykolaivna
Tsyganok, Hanna Mykolaivna
Pikulytska, LiudmylaVolodymyrivna
Ключові слова: аграрій
університет
вища освіта
аграрий
университет
высшее образование
agrarian
university
higher education
Дата публікації: 2019
Видавництво: СДПУ
Бібліографічний опис: Лущик Ю. М. Напрями оптимізації професійної підготовки майбутніх аграріїв у ЗВО України : досвід Великої Британії [Електронний ресурс] / Ю. М. Лущик, Г. М. Циганок, Л. В. Пікулицька // Освіта для ХХІ століття : виклики, проблеми, перспективи : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, (Суми, 29-30 жовтня, 2019 р.). – Суми : СДПУ, 2019. – Т. 1. – С. 159-162.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто заходи з удосконалення професійної підготовки студентів аграрних спеціальностей в Україні на університетському рівні. В работе рассмотрены мероприятия по совершенствованию профессиональной подготовки студентов аграрных специальностей в Украине на университетском уровне.
Опис: The paper considers measures to improve the professional training of students of agricultural specialties in Ukraine at the University direction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7936
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НАПРЯМИ ОПТИМІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ.pdf428,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.